![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 22:05 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
again: magicccc. i got gift for my birthday now להביא לך עין או שלד למחר? יש לי כמה.... גם רוצה לבוא אליי מחר להכין עוגשמלו (במציאות, יש לי מתכון ומצרכיםםם)?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 22:06 PM
|
||
לא יכולה, מה אם שישי?
וטליה באמת -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 22:08 PM
|
||
מה יש לך? בלט מעצבן או חוג ריקוד אחר?
התכוונתי אחרי בית ספר והשיעמום שקוראים לו: 'בורג'. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 22:25 PM
|
||
ריקוד אחר
לא בלט בלט היה אתמול בלאכס אני יכולה עד כזה שלוש וחצי אם בא לך -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 22:26 PM
|
||
רק אומרת ומודיעה: יש סוכריות חמאה ו מרשמלו במתכון.
ייקח נראה לי שעה להכין את זה ובשאר הזמן אפשר לדבר על החוג ולהכריח אותך לערוך את הפליירים או משהו, מקסימום נשגע אחת את השנייה, זה במילא אותו דבר. אין לך שעה שביעית מחר נכון? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 22:52 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוו מה המתכון?
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 22:55 PM
|
||
כן אני שעה שישית
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 23:51 PM
|
||||
הוא באנגלית.. אני יכולה לתרגם ולשלוח לך.. אני יודעת רק שיש סוכריות חמאה, מרשמלו, שוקולד צ'יפס, סוכר חום, אבקת סוכר, תמצית וניל, שוקולד לבן וחום. זה יצא טעים ![]() ![]() ![]() -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 15:59 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה לי משהו לומר אבל שכחתי...
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 16:27 PM
|
||
אנחנו עכשיו מכינותתתתתת
ואין חצי מהמרכיבים -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 16:29 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תהנונונונו
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 16:31 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חה. בהצלחה. -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 17:18 PM
|
||
גמרנו להכין! זה הדבר. הכי. מדהים. בעולםםםםםםםםםםםםםםם
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 19:22 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז... אני באוטובוס.
וזה היה יכול להיות בסדר אם זה היה האוטובוס הנכון. אממ מה שקרה הוא שבעצם הייתי אמורה לפגוש שם את בת דודה שלי והיינו צריכות לנסוע ביחד לאנשהו, אבל עליתי מוקדם מדי. וזו, אגב, הנסיעה הראשונה שלי באוטובוס. בכל מקרה, אני תקועה כרגע על הרצפה ולא. נוח. לי! אין לי שמץ של מושג איך אני שורדת את השעה של הנסיעה... הממ. -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 19:41 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הה, ברוכה הבאה למועדון מי-המעצבן-שהמציא-את-האוטובוס?!
יש לי טראומה מאוטובוסים בגלל מה שקרה בתחנה עם הילד שהרביץ לי. וגם מטלפונים. ומתחנת בני אפרים/חנה רובינא. ומהילד הזה. לכל החייים. מי עוד מצטרפת? -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |