![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 19:45 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אבל אני בסדר. אני עם בת דודה שלי בוואטסאפ והיא אומרת שהיא מרגישה ממש אשמה😂 אבל אני בסדר. על סף מוות, אבל בסדר. לכן אצטרף למועדון אולי במועד מאוחר יותר -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 20:30 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את חייבת!!
אנחנו, הנפגעות מאוטובוסים, צריכות לתמוך אחת בשנייה!! גרר!! ואגב, זה קורה לכל אחד. לי לקח שבועיים שלמים עד שבכלל ירדתי בתחנה שלי ולא פיספסתי אותה, וגם אחרי זה קרו לפעמים טעויות והרפתקאות באוטובוסים! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 21:11 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נוסעת במיניבוס כל ראשון לבית ספר, תאמת זה נחמד, אני בטלפון או משגעת את מאיה, לפעמים אני אוכלת חטיפים שקניתי ביוסי (מאיה, את תביני) וזה... מתי ראשון מגיע?!
גם א' את כתבת בחתימה שלך "מילי את חמור" או שזו פריצה? זה פשוט מוזר לי... וגם: S.O.S! אמא שלי מענה אותי בשיעורי בית, התכוננות למבחנים ומתמטיקה! או בשם האמיתי: מת.מטיקה. תצילו אותי! תנו לי 10 סיבות למה לא ללמוד!! בבקשה! תעזרו לי!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 14:22 PM
|
||||
אני נוסעת לפחות פעם בשבוע באוטובוס, אבל לרוב פעמיים או אפילו שלוש, בגלל החוג ריקוד שלי נגיד אתמול טליה גמרה את העוגשמלו בלעדי כי הייתי צריכה להספיק לאוטובוס ואני גם עם המיניבוס ויוסי זה הקיוסק ליד בית ספר, וכל יום ראשון אני וטליה משוויצות מול ילדים שאנחנו יוצאות מבית ספר עם טלפון והכל והשומר נותן לנו, וקטנות ממתקים ![]() -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 14:41 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הייתי מצטרפת למעדון אבל עדיין לא עשיתי נסיעה ראשונה באוטובוס לבד!
הייתי אמורה לעשות אתמול כי התחלתי חוג תיאטרון אבל איחרנו א האוטובוס ואמא שלי הביאה אותי אז אני אעשה שבוע הבא. אני יכולה להצטרף עם יש לי בחילות בנסיעות באוטובוס? דרך אגב, מחר אחותי הקטנה והנוראית חוגגת יום הולדת 7! -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 14:45 PM
|
||||
דבר אחד מאיה: לא גמרתי את העוגש ![]() -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 14:46 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נוסעת כל יום באוטובוס לבית הספר!
וגם לי יש בחילות בנסיעות... עוגשמלו? יש מתכון? -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 14:50 PM
|
||
זה באנגלית
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 15:37 PM
|
||
למה לא חופרים?
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 16:40 PM
|
||
למה לא חופרות?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 16:43 PM
|
||
קדימה! קצת חפירות לא יזיקוווו
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 19:47 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה שלא חפרתי. חזרתי מהאלווין!
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 20:00 PM
|
||||
האלווין היה לםני חמישה ימים לא? ![]() -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 20:39 PM
|
||
כן, אבל עשו לנו רק עכשיו...🎃
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 22:38 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, פשוט תדמייני את הריבים שלך ושל מאיה אלא עם ילדה שקוראים לה מילי ואיתי. אז זה. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |