![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 6 2021, 21:15 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי לכולם היה
אבל מטפלים בזה הודיה! שישים! רשימה! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2021, 21:22 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון!
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2021, 22:03 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פספסתי משהו חשוב יור מהאלווין?
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2021, 22:33 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ממש, דיברנו על הבאן שמלא משתמשים קיבלו בגלל שנכנסו ללינק שאיזה משתמש שלח (כולל אנחנו)
גם את קיבלת? -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2021, 22:36 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא קיבלתי שום לינק, מה קרה?
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2021, 23:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברגע שאת נכנסת ללינק אז את מקבלת באן מהאתר לשעתיים!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 15:03 PM
|
||
בקיצור- אם מישהו שולח לך לינק אז אל תיכנסי אליו (אלא אם כן זה מישהו שאת מכירה, אבל אז כדאי לך לשאול אותו מה זה כי יכול להיות שפרצו לו או משהו)
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 15:52 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווהו! אז הפעם אני אעשה משהו שונה, זו תהיה... אממ... פשוט רשימה. הרשימה הפעם תהיה על הדמויות שמתאימות לכל אחד מאיתנו. גברת ג' - ג'יני. קמה - פלר...? ליה - הרמיוני מאיה - הארי טליה - אמברידג'. סתאאאאם, דראקו או הרמיוני, תבחרי את מה שהכי נוח לך כי אין לי שמץ. אני - לונה! אוקיי, לא, אני אהיה הוגנת. טום רידל. (הרשימה לא ממש מדוייקת ולא כללתי את כולם, אם יש מישהו שלא כתוב והוא רוצה שאני אוסיף אותו שיגיד) -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 15:53 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני לא הרמיוני?
![]() לא יפה ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 16:09 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיי! אני דראמיוני! וו-הו! טוב, סקר:
איזה שיפ עדיף? 1. דרארי (דראקו + הארי) 2. דרמיוני (דראקו + הרמיוני) 3. היני (הארי + ג'יני) 4. רונמיוני (רון + הרמיוני) 5. הארמיוני (הארי + הרמיוני) 6. טומארי (טום רידל + הארי) אנא הצביעו לשיפ מועדף אחד ושיפ שנוא אחד בבקשה! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 16:12 PM
|
||
4. אהובבבבב!
5. שנוא!!! 6. גם שנוא! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 16:17 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. אהוב 2. אהוב 6. מה?! שנוא! -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 16:23 PM
|
||
זה לא משנה מה
רק לא הארמיוני!! ![]() אין לי מושג איך הגיעו לשיפ של וולדמורט- אה, סליחה, טום רידל והארי... -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 16:26 PM
|
||||
האמת שבאמת מתאים לי הרמיוני... אבל קמה היא לא פלר, האמת שגם לה מתאים הרמיוני מאיה לגמרי לא הארי, כי להארי יש סיבה מוצדקת להיות מעצבן כזה, ולמען ההגינות מאיה גם לא ממש מעצבנת. בקשר לשיפים- 3. נראלי אהוב, אבל זה קצת מעצבן שרק בגלל שצ'ו זרקה אותו הוא פתאום שם לב לג'יני שהייתה מאוהבת בו כבר מלא זמן 6. זה פשוט לא שיפ. שנוא ממשששששש -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 16:28 PM
|
||||
נכון. האמת שדי מתאים למאיה הארי... אבל לא. אולי ג'יני? בכל מקרה... תודה ליה ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |