![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:28 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
למשפחה וירטואלית של משוגעים. מכות! מכות! מילים! מילים! בכל אופן - ריב! למה אני עושה את זה? למי אכפת! -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:28 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה היית צריכה לעשות? -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:29 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חובה עלייך יולי להגיד "שלום לך" למישהו בבית הספר שלך מחר ולהגיד לנו מי זה היה
הא עכשיו סיבכתי את העניינים ![]() -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי צריכה לשלוח משהו לנטע, בנות תירגעו עד שהיא תענה לי!
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
יולי, יולי, יולי, חובה עלייך לשלוח למשתמשת Noah Sweetwine לשרשר איתה על..
החתול עושה מיאו והפרה עושה מוו. אחרי שאת שולחת את הינשוף עם זה, את צריכה לשלוח לנו מה היא ענתה לך. אם כן, תשרשרי איתה ולא לבטל את זה! אם לא.. אני אחשוב על זה אחר כך. כמובן שאסור לך לכתוב שביקשתי ממך/אמת או חובה/הכריחו אותי וכאלו.... מובן? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
נו אבל היא בטוח תגיד לך או לחברה אחרת שלא אכפת לה מזה.. -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א-סור!!! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:30 PM
|
||||
היי! גניבה! גניבה! השרשורים הגאוניים הם רעיון שלי! גניבה! -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:31 PM
|
||
את עשית סבתא בישלה דייסה, זה בן אדם. אני בכלל עם חיות!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:31 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בנות ובנים.
חופרות וחופרים. עם לא תהיו בשקט המקום ינהל. בהצלחה. ![]() -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:32 PM
|
||||
זה בכלל לא קשור! גניבההההה! סתם חח, בהצלחה יולי. אבלאבלאבל גניבה - אני אשתוק. כן. -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
גלי דיי להפחיד!! נראה לי יש לי.. טקס-טקסטיםמודגימפוביה! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
איך המקום ינהל? לא הבנתי. וגם..
אני אחת ממנהלות המשפחה! *לצרוח על שטות, לצרוח על שטות* -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אה, כן, זה לא הולך לעבוד -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:33 PM
|
||
יולי, עשית? נווו, תעני!!!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |