![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:38 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גרפיטי || פעילות היי אנשושים מה קורה? בסדר, שמעת על השחקן ההוא שהרג צלמת? שמעתי, נורא וכל זה.. אבל למרות המוות יש חדשות טובות! איזה חדשות טובות?! מישהי מתה ועוד מישהו נפצע!!! לא זה, יש פעילות חדשה! זה באמת כיף! מה עושים בה? אז ככה, אתם תצטרכו לעצב או לצייר... תופים, תופים, תופים, גרפיטי! למי שלא יודע/ת גרפיטי זו אומנות רחוב, משתמשים בגרפיטי בתרסיסי צבע (שאיתם צריך לשים מסכות מיוחדות), בדרך כלל הגרפיטי מתבטא בשמות, מקומות, דמויות וכו'.... אל תרססו באמת כמובן! אתם צריכים בעצם לצייר או לעצב גרפיטי, זה יכול להיות נוף, חלל, שם, דמות, מה שאתם רוצים! הנה כמה דוגמאות לעיצובי גרפיטי, אתם יכולים להיכנס להסתכל ולקבל השראה :) https://smig.co.il/graffiti_room.html https://www.dw.com/en/street-art-museum-ope...rlin/a-40558656 באתרים האלו יש המון סגנונות גרפיטי. אה, זה נחמד תאמת אתם צודקים, זה באמת נחמד. ואני במצב רוח אקסטרה טוב היום אז יש תגמולים! תגמולים? איזה תגמולים? אתם תקבלו על כל עיצוב גרפיטי.. 320 חרמשים!! או 5 נקודות בית! אפשר חרמשים כגרפיטי? בטח! הפעילות תסתיים בעוד שבוע מהיום. תהנו! וכמובן טופס!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 18:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[B]שם + כינוי: אני בטוחה שאת יודעת
קישור לעיצוב/ציור שלי: ![]() חרמשים או נקודות בית: חרמשים הערות/הארות/גרפיטיייי: -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |