![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 19:53 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אריאל, רורי גילמור
שם הסיפור שלי: וואי שמץ עדיין קישור לטופס שלד העלילה שלי: קשרו את התגובה שלכם באשכול של בניית שלד העלילה. על מנת לקשר תגובה, יש ללחוץ על כפתור ה"פורסם ב" בתגובה הרצויה ולהעתיק את הקישור המופיע שם. קישור לטפסי הדמויות שלי: קשרו את התגובה שלכם באשכול של בניית הדמויות. קישור לטופס העולם שלי: סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): אני מתחילה ומסיימת עכשיו באמת!! סליחה שלקח לי זמן אני מנסה!! הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2021, 01:21 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: harrypotter111, אוונס
שם הסיפור שלי: לא חובה לכתוב, רק אם כבר יש לכם רעיון לשם. קישור לטופס שלד העלילה שלי: קישור לשלד עלילה שלי (לחיץ!) לא גמור קישור לטפסי הדמויות שלי: קישור לדמויות שלי (לחיץ!) גמור קישור לטופס העולם שלי: הסיפור מתרחש בעולם שלנו, בעוד שלוש וחצי שנים מהיום (שנת 2025). אין מה לכתוב טופס על העולם:) סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): כל עוד יש לכם טופס שלד עלילה ולפחות טופס דמות אחד גמורים, אתם יכולים לכתוב שהטפסים שלכם גמורים. אם יש טפסי דמות נוספים שאתם רוצים למלא, מומלץ מאוד מאוד למלא גם אותם לפני תחילת הכתיבה - אך אפשרי גם בהמשך החודש. הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: הטופס הזה לא גמור:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2021, 13:33 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: זאבונת
שם הסיפור שלי: ביער בלילה קישור לטופס שלד העלילה שלי: כאן קישור לטפסי הדמויות שלי: כאן קישור לטופס העולם שלי: כאן סטטוס הטפסים (גמורים/לא גמורים): סיימתי (: הערות/שאלות/הארות/אנחנו כותבים ספר בחודש: -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |