![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 19:29 PM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() משתמשים יקרים, לא תאמינו. קרה אסון. לא, אני לא מדברת על הפסקת החשמל, זה כלום לעומת המכשול הענקי שניצב כרגע מול להקת הפורטל. הם נתקלו במחסום כתיבה מוזיקלי. אין להם רעיון לשיר הבא באלבום, והם פשוט לא יודעים מה לעשות. אחד מחברי הלהקה הציע רעיון - להקשיב לאלבומים של אמנים אחרים, ואולי משם תנחת עליהם ההשראה. אבל מה, חברי הלהקה נכנסו לאווירת ימי הביניים שיש בסטודיו (בכל זאת, אין חשמל וזה) והם מתעקשים להקשיב לאלבומים בגרמופון, שהוא סוג ישן יותר של פטיפון רק לא חשמלי. אמרתי ימי הביניים? התכוונתי תקופת הדינוזאורים. למה דווקא גרמופון, אתם שואלים? עם התפתחות התעשייה, השימוש בתקליטים הלך וקטן לטובת שימוש בדיסקים וקלטות ואחר כך גם לשמיעת שירים בטלפון. בכל זאת, חובבי מוזיקה רבים, וביניהם חברי הלהקה שלנו, עדיין מעדיפים את הגרמופון בזכות הצליל האותנטי והייחודי שהוא מפיק. למזלנו, תקליטים מתחילים לחזור לאופנה ובאולפן ההקלטות שלנו יש כבר ממזמן גרמופון חדש דנדש (האמת שהוא די ישן. ויד שנייה. אבל מרופא!), שלא מצריך חיבור לחשמל. עכשיו אנחנו בסך הכל צריכים לבחור תקליט, להניח אותו בזהירות במקום המתאים ולהתחיל לסובב- אוי. בעיה. חברי הלהקה לא מצליחים להחליט איזה אלבום לשמוע. יש להם בערך את כל התקליטים בעולם בסטודיו, וזו בדיוק הסיבה שהם לא יודעים איך לבחור - המגוון רחב מדי. התפקיד שלכם זה לבחור אלבום שהלהקה תוכל לשמוע כדי לקבל השראה, אבל לא סתם אלבום, אלא כזה שאתם בטוחים שישמע יותר טוב כתקליט - בין אם זה בזכות כלי הנגינה ברקע שחובה לשמוע בצורה איכותית כל תו שהם מפיקים, ובין אם זה בזכות הקול העמוק של האמן שפשוט חייבים לשמוע כמו שצריך. תוכלו להשתתף בפעילות באמצעות מילוי הטופס הבא:
כל משתתף בפעילות יזכה בנר, בעוד המנצח שיצליח לשכנע את הלהקה להקשיב לתקליט שלו יזכה בפנס! בהצלחה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 19:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם +כינוי: טליה, בצד
שם האלבום: carry on שם האמן: the score (זו להקה, מקווה שעדיין בסדר) למה בחרתי באלבום הזה: קודם כל, אני ממש אוהבת את האלבום הזה, יש בו גם לפחות 15-20 שירים שונים בסגנונות שונים שיכולים להעלות השראה לכמעט כל סוג מוזיקה, עוד סיבה שבחרתי דווקא את האלבום הזה זה בגלל שיש בו כמות כלים שונה (בגלל סגנונות המוזיקה הרבים) שחובה לשמוע אותם! יחד עם זה יש גם את קולות הרקע שבגרמופון(?) יהיה אפשר לשמוע. הערות/שאלות/וואי וואי איזה ספיישל: ראשונההההה -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 22:58 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם +כינוי: אבירומי בצד
שם האלבום: יאללה נלך על Nothing Happens שם האמן: Wallows למה בחרתי באלבום הזה: וואו קודם כל, Wallows זו להקה מדהימה, אני אובססיבית קשות אליהם, המוזיקה שלהם מדהימה ברמות והם בול הסטייל שלי, יש להם כישרונות עד השמיים ובחזרה, ובאמת שוואו. עכשיו לגבי האלבום, הם הוציאו מיני אלבומים ושירים פה, שירים שם, אבל זה אלבום הבכורה שלהם, זה משהו סופר חשוב ומדהים לפי דעתי בכל קריירה של כל מוזיקאי.ת. ואני פשוט מתה על האלבום הזה, אני זוכרת את כל השירים בו בעל פה (ויש מצב גם מתוך שינה). האלבום הזה צריך ככ הרבה יותר הערכה ממה שהוא מקבל, הוא מדהים ומטורף ואמאלה אני מתה עליו ולמה הוא ישמע טוב כתקליט אתם שואלים? כי כשאומרים לי תקליטים וגרמופון, שתי המילים הראשונות שעולות לי לראש זה אותנטי ופשוט. וככה בדיוק האלבום הזה! אני לא יודעת להסביר אבל יש אלבומים שפשוט לשמוע אותם מהטלפון ולשמוע אותם כתקליט זה פשוט חוויות שונות לגמרי, וזה פשוט יותר מהנה לשמוע אותם כתקליטים. וכששמעתי בפעם הראשונה את Nothing Happens בפטיפון – זה הרגיש כמעט כמו לשמוע את זה בזמן ההקלטה עצמה, בתוך האולפן הקלטות. הערות/שאלות/וואי וואי איזה ספיישל: לשמוע מתקליטים זה למחשגזים -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 17:33 PM
|
||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד! הלהקה הקשיבה להצעות שלכם ובחרה בתקליט של אבירומי - Black Widow! התגמול כבר מתווסף לבנק
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |