![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 20:15 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ציור של הארי רואה את לילי וג'יימס בראי של ינפתא
ציירתי אותו לפני כמה ימים ואפילו ציירתי אותו עם עיפרון!! מה שמאוד מפתיע כי בדרך כלל אני מציירת עם עט ומשרבטת כזה... אה ולא זכרתי את מה שכתוב למעלה בעל פה אז עוד לא כתבתי. אני אוסיף בימים הקרובים ואערוך את הקישור... http://www.up2me.co.il/v.php?file=13764076.jpg אשמח לתב😁 -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 00:30 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מציירת או מעצבת, אני רק רוצה להגיד שלדעתי זה ממש יפה :)
מה שכן הפריע לי קצת הוא שלדוגמה בקווי המתאר של הפנים של לילי ושל ג'יימס (חוץ מהמשקפיים שלו) העיפרון היה קצת דהוי... פשוט הפריע לי בעין בכל מקרה, אני מניחה שהסיבה האמיתית שרציתי להגיב היא שיש לי כאן את הספר הראשון אז בדקתי לך כי אני נחמדה :) ךבלת לאש מת אם איכה אראך ינפתא אל זה המשפט ![]() ושוב, הציור לדעתי ממש יפה -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 23:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש יפה, הייתי מציעה להוסיף צבעים ואולי איזה סמל על החולצה של הארי.. השקיפות במראה יצאה מהמם!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2021, 22:20 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהבתי ממש! ציור מקסים. רואים שהשקעת בפרטים הקטנים כמו הנעליים של הארי הדמעות בעיניים של אבא שלו.
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |