![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 8 2021, 22:40 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז שלשום הייתי בנמל והצלחתי לצלם את כל התמונות האלו!
http://www.up2me.co.il/imgs/80515522.jpg http://www.up2me.co.il/imgs/45632445.jpg http://www.up2me.co.il/imgs/69925505.jpg ת"בים? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2021, 22:49 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1: אהבתי מאוד את קרן השמש, קצת הפריע לי המעקה למטה.
2: גם קצת המעקה הפריע לאחידות של התמונה לטעמי, אם היית עושה אותו ישר אז זה היה מתקן את זה. 3: כנ"ל, אהבתי שהים כאילו מוביל למגדלור כמו שביל. ממש יפה! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2021, 22:52 PM
|
||
תודה, אם הייתי עושה את המעקה בתמונה השנייה ישר אז כל התמונה הייתה עקומה, לול.
תאשימי את עיריית תל אביב על חוסר היישור במעקים. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 01:20 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני דווקא אהבתי את המעקה בתמונה הראשונה!
בתמונה השניה כן הפריע קצת.. אז איך פונים לעירייה בדיוק? -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 09:52 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, יפה! בתמונה השנייה ראו את הרצפה והיא הייתה די מלוכלכת, זה קצת מפריע לעין כי כל שאר הדברים שצילמת חלקים ונקיים כאלה. אני חושבת שעדיף לחתוך את הקטע של הרצפה או להחזיק את המצלמה יותר גבוה.
חוץ מזה ממש אהבתי את כל התמונות! -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2021, 18:34 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואו!!!!!!! התמונה הראשונה מדהימה כל כך. אולי הזווית טיפה יותר מידי מהצד, אבל אפילו לא שמים לב כל כך כי השמש יצאה פשוט מקסים!
שתי התמונות האחרות גם חמודות ממש. אני מניחה שבשביל השנייה השתמש באפקטים, מה שלדעתי קצת הרס את היופי הטבעי של המקום, אבל היא עדיין מהממת. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2021, 18:57 PM
|
||
אליס7777 - צודקת, אני אחתוך מתישהו. וחנה, לא השתמשתי בפילטרים בכלל, חשבתי להשתמש אבל זה הרס את התמונה לגמרי אז ויתרתי.. כל התמונות בלי פילטרים בכלל, גם אם הייתי גורמת למעקה להיות ישר הכל היה עקום, אני חייבת לדבר עם העירייה! המעקים הורסים את התמונות שלי בגלל העקימות שלהם!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2021, 21:26 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכימה לגמרי. תמונות מקסימות! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |