![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 18:12 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכירו את... אתגר "מה את שומעת?" שאלתי את אור בסקרנות. "Killer Queen של קווין." "תגוונתי כבר בטעם שלך במוזיקה," גלגלתי עיניים. "היי! הטעם שלי מאוד מגוון!" היא שילבה את ידיה בעצבנות. "אני בטוחה," ציחקקתי. "אבל יש לי רעיון למשחק בשבילך – 'הכירי את'." אז כפי שהבנתן מהשיחה שלי עם אור, לכולנו יש את הטעם שלנו במוזיקה; כל אחת אוהבת את מה שהיא אוהבת. אבל לפעמים היינו רוצות קצת לגוון ולשמוע משהו שהוא לא בדיוק הסגנון שלנו, משהו שהיינו שומעות ביום-יום. ולכן היום אני אתן לכן אתגר – להכיר מוזיקאי.ת חדש.ה! איך האתגר יעבוד אתן שואלות? אתן תמלאו את הטופס שתקבלו עוד מעט, ולאחר מכן אני אכתוב לכן שם של מוזיקאי.ת או להקה. אתן תצטרכו לבחור שיר של אותו המוזיקאי.ת ולסקר אותו. אחר כך, תערכו את ההודעה ותצרפו קישור לסיקור. התגמול הוא לא פחות מ-160 חרמשים! והמשתמשת בעל הסיקור המושקע ביותר תקבל 25 חרמשים נוספים ו-5 נקודות בית לבית שלה!! יש לכן שבועיים להשתתף אז... צאו לדרך הממ... הטופס?... כן כמובן:
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 18:17 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+בית: נעמי רייבנקלו
ז'אנר/ים מועדף/ים: לא חובה לכתוב, אך זה יעזור לי לבחור מוזיקאי.ת מסגנון שונה. המוזיקאי.ת שנבחרה: אני בוחר.ת סיקור לשיר שלה.ו: הערות/הערות/מוזיקאים ומוזיקאיות: וואו אני באמת חייבת לגוון במוזיקה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 18:22 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמי – המוזיקאית שנבחרה לך היא......
![]() ![]() ![]() דוג'ה קאט! בהצלחה -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 18:33 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+בית: חנה רייבנ
ז'אנר/ים מועדף/ים: רוק ישן לועזי ועברי המוזיקאי.ת שנבחרה: אני בוחר.ת סיקור לשיר שלה.ו: הערות/הערות/מוזיקאים ומוזיקאיות: -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 18:37 PM
|
||
חנה – הלהקה שנבחרה לך היא.....
![]() ![]() -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 18:47 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+בית: ליה036 רייבנקלו
ז'אנר/ים מועדף/ים: לא חובה לכתוב, אך זה יעזור לי לבחור מוזיקאי.ת מסגנון שונה. אמ פופ...? נראלי...? אין לי מושג, אני פשוט אוהבת משהו עם קצב המוזיקאי.ת שנבחרה: אני בוחר.ת סיקור לשיר שלה.ו: הערות/הערות/מוזיקאים ומוזיקאיות: מה מי זה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 18:55 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+בית:
ז'אנר/ים מועדף/ים: לא חובה לכתוב, אך זה יעזור לי לבחור מוזיקאי.ת מסגנון שונה. המוזיקאי.ת שנבחרה: U2 סיקור לשיר שלה.ו: הערות/הערות/מוזיקאים ומוזיקאיות: אוף כבר עשית סיקור על sunday bloody sunday -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 19:02 PM
|
||
ליה – המוזיקאי שנבחר לך הוא........
![]() ![]() הרמיוני(?) – הלהקה שנבחרה לך היא.... ![]() ![]() -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 20:14 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+בית:😊kamalovegood , רייבנקלו.
ז'אנר/ים מועדף/ים: לא חובה לכתוב, אך זה יעזור לי לבחור מוזיקאי.ת מסגנון שונה. אמממ נראה לי פופ... אולי גם קיי פופ... המוזיקאי.ת שנבחרה: אני בוחר.ת סיקור לשיר שלה.ו: הערות/הערות/מוזיקאים ומוזיקאיות: בבקשה לא משהו קשה...🤣 ומשהו מוכר. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 20:22 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+בית: טליה, הפלפאף
ז'אנר/ים מועדף/ים: המוזיקאי.ת שנבחרה: סיקור לשיר שלה.ו: הערות/הערות/מוזיקאים ומוזיקאיות: אם אני מקבלת קיי/פופ אני מתה -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 20:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+בית: מאיה סלית
ז'אנר/ים מועדף/ים: בין רוק לפופ, טין רוק, פופ רגוע, ושיהיה מוכר [B]המוזיקאי.ת שנבחרה: תעשי משהו מוכררר סיקור לשיר שלה.ו: הערות/הערות/מוזיקאים ומוזיקאיות: -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 20:38 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+בית: סלית'
ז'אנר/ים מועדף/ים: רוק ופופ של שנות השמונים. המוזיקאי שנבחרה: פליז משהו קל סיקור לשיר שלהם: הערות/הערות/מוזיקאים ומוזיקאיות: -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 20:56 PM
|
||
Kamalovegood – המוזקאי שנבחר לך הוא..... דיוויד בואי!!
טליה – הלהקה שנבחרה לך היא..... פינק פלויד!!!!!! מאיה – הלהקה שנבחרה לך היא....... נירוונה!!!! יונתן – המוזיקאית שנבחרה לך היא...... לנה דל ריי!!! -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 21:24 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+בית: אלכס, Alex_Rain (מתוך הרגל), רייבנקלו.
ז'אנר/ים מועדף/ים: מעדיפה אימו ורוק. בסדר גם עם אינדי (כמו GIR או Cavetown) המוזיקאי.ת שנבחרה: מיילי סיירוס סיקור לשיר שלה.ו: קישור לסיקור הערות/הערות/מוזיקאים ומוזיקאיות: כיף ווירטואלי לול👇🏼 -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 21:58 PM
|
||
אלכס
-------------------- בס״ד
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |