![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 11 2021, 13:37 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 12:24 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואו! היא יצאה מקסים. אני אוהבת שבכל הדמויות שלך אפשר לראות בקלות שאת ציירת אותן. כן היה חסר לי מעט צבע בפנים שלה. היא נראית בלי חיות, אבל יצא מדהים!
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 13:37 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצא ציור יפה אבל בחלק שבו השיער על העין שלה עדיין ראיתי את העין.. בדרך כלל (במציאות / ציורים) אז רואים רק חלק מהעין ולא את העין דהויה וזה פשוט הפריע לי.. אבל אני מתה על איך שאת מציירת עיניים! הן פשוט מהממות! במיוחד החלק של האישון... יצא מהמם!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 15:34 PM
|
||||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה ![]() לגביי העור, לשלגיה לא אמור להיות 'עור לבן כמו שלג' או משהו כזה? אם את חושבת שהעור נראה לך יותר מדי בהיר, זה מכוון. . . . . . . . . . .
גם זה מכוון. חברה שלי עושה את זה והיא אומרת שיותר יפה ככה, אז ניסיתי לעשות את זה כמוה (היא מציירת הרבה יותר יפה ממני...). תודה רבה על המחמאות שלך, אני משתדלת. כיף לשמוע (לקרוא, בעצם) אותן, כמו תמיד. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |