![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 10:51 AM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.up2me.co.il/imgs/94829560.jpg
אז אני במלון ויש לי הרבה הרבה אפשרויות לצילום אז לקחתי אחת :> -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 11:53 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזו תמונה מגניבה!!!!!! לדעתי היא יכלה להיות פי כמה יותר טוב אם היית מנסה למצוא זווית נקייה יותר לצילום, ללא החלק השחור המטושטש בצד שמאל ואולי שהמצלמה תהיה יותר ישרה, אבל גם ככה התמונה יצאה מעולה ומגניבה ממש.
תהנה במלון :) -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 12:48 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה 3>
לגבי החלק השחור - נכון, גם אני חושב שהתמונה הייתה יכולה להשתפר בלעדיו, אבל פשוט לי הייתה לי האפשרות. בנוסף, לדעתי הוא יוצר ניגודיות גדולה יותר המראה :) לגבי הישר - את סופר צודקת, אני לא שם לב לדברים קטנים :< -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 13:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמונה מגניבה אבל יש את העמוד השחור שבאמצע הכיסא, הוא מכוון (נראה לי לפחות) רק ששיגע אותי בעין שזה לא בול באמצע.. בניגוד לחנה דווקא החלק השחור המטושטש יצא ממש מגניב רק שלפי דעתי הוא מכסה יותר מדי מהתמונה, מציעה לחתוך אותו קצת.... אבל הים + השמיים מאחור יצאו מהממים יחד! ולמרות שברוב התמונות זכוכית מרחוק זה מפריע פה זה יצא מדהים!
ותהנה במלון, אני חולמת על ללכת לאחד עכשיו.. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |