האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

אתחול אישי || פעילות, חנה לא אישרה. סתםסתם היא כן
פורסם ב: Nov 12 2021, 14:54 PM
צטט הודעה

i think i know... O, no, i do not

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 12231
מגדר:male
משתמש מספר: 75038
חפצי המשתמש: צפה

*האשכול פונה אל כל המגדרים

אתחול אישי \ פעילות

שלום שלום לכם, משתמשימים! תגידו, חשבתם פעם על היצירות שלכם בהשוואה לאומנים מפורסמים? על היצירות של הציירים כאן, בפורום גאו''ץ בהשוואה לפיקאסו? על הצילומים כאן בהשוואה לצילומים בתחרויות צילום?
אולי לא, אולי כן. אבל אותי זה מאוד מעניין, אני חייב לומר. כלומר, חשבתם פעם מה הם היו אומרים על היצירות שלנו?
''הממ... לדעתי, התמונה הייתה הרבה יותר טובה אם היית שם פנס מעלה המצלמה, כך שהאור יישבר בדרך מיוחדת ויצור סיטואציה יפה (...)'' ותדמיינו שמי שאר את זה אמר את זה לכם. אדיר, לא? וזו אחלה הצעה לצילום! אני הולך לצלם ככה ראשון שלא תעזו לתפוס לי

רגע, נתנאל, איך זה קשור לפעילות? מה, אנחנו נזמין אמנים מפורסמים שייתנו לנו תגובה בונה?

לא, לא, אנחנו לא נעשה את זה! הלוואי שהיינו יכולים, אבל הכסף... לא, אנחנו הולכים לעשות משהו הרבה יותר מעניין: במקום להפוך את היצירה שלנו לפי דרישותיו של האמן, אנחנו נהפוך את היצירה שלו לפי דרישותינו! זה אדיר!

אבל מאיפה נשיג אמנים?

או... כן, הנה צצה שוב הבעיה של הכסף. אבל מזל שהתגברתי עליה. כי במקום לעשות איתחול לאמנים, אנחנו נאתחל את היצירות שלנו!
כן כן. אתם הולכים לקחת יצירה שצילמתם\עיצבתם\ציירתם, אבל אתם לא הולכים לתב''ב אותה - אתם הולכים לאתחל אותה.
ומה זאת אומרת לאתחל? זאת אומרת שאתם צריכים להשתמש באותם פריטים שהיו בתמונה\עיצוב\ציור לפני האתחול ואז למקם אותם אחרת, לצבוע אותם אחרת, לעשות איתם מה שאתם רוצים - אבל שהיה הכי שונה שאפשר מהיצירה הקודמת.

אין בעיה. רגע, מה התגמול?

התגמול, נכון! כמעט שכחתי.
על השלב הזה תקבלו 300 חרמשים ו-2 נקודות בית. השלב הזה יינעל בעוד שבועיים, אז מהרו לאתחל!

CODE
[COLOR=blue][B]שם+כינוי:[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]היצירה הקודמת שלי:[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]האתחול:[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הערות\הארות\שאלות\יום חמישי, יום חמישי. איזה יום היוווווום! היווום, חמישי!:[/COLOR][/B]

--------------------
נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש -
Hazbin Hotel

User Posted Image

:Alastor once said
''!tasty''
''excuse me? I am in the middle of breakfast''
''!thanks for another forgetable experience''
''!well, that was a productive meeting''
''!yes indeedy''
''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary''
''...this face was made for radio''
''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now''

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 30 2021, 12:40 PM
צטט הודעה

חיייייזרים זה מצחייייייייייק

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 12
מגדר:female
משתמש מספר: 72533
חפצי המשתמש: צפה

חבל שלא הייתה השתתפות. ננעל

--------------------
אפשר להניח
לכל החלומות הגדולים
של ביטוי עצמי והגשמה
ופשוט להיות

חנה ○ 19 ○ אמנות

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025