![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 17:12 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 17:17 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ציור נחמד אבל העיניים שלי כאבו מלראות את החלקים הריקים (או שהם לא ריקים והמחשב שלי עושה בעיות ואז סליחה) על הרקע האפור וגם זה שהרגליים לא הגיעו עד הסוף. למרות מה שכתבתי הפרצוף יצא מושלם! יש בו פרטים והכל בפרופוציות נכונות! אולי הגבה קצת גבוהה יותר אבל זה נותן אשליה כאילו היא מרימה גבה (אולי כי זה מה שזה באמת
![]() -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 17:24 PM
|
||
תודה :) (וואו. התגובה שלי נראית קצרה בצורה פתטית בהשוואה לשלך, חחח)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 17:35 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי ואוו.
זה יצא מדהים, נעמה!!!!!!! אין לי שום דבר להגיד, חוץ מזה שאני לא כל כך מסכים עם טליה - לדעתי זה שהרקע והבגדים יצאו אותו דבר נראה מעולה -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 17:44 PM
|
||
תודה רבה :)
אז נראה שאתה וחברה שלי חושבים דומה- היא אמרה לי את אותו הדבר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |