![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 19:37 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 19:50 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצא ממש טוב! לפי מה שאת אומרת את לא יודעת לצייר כובע פיראטים.ות אז אולי תנסי בנדנה? יש המון ציורים כאלו.. מציעה לך להוסיף עוד פרטים בפרצוף שלה, אולי קעקועים או צלקות? גם מציעה לגמור את העין (לא הבנתי אם הירוק זה אישון או לא..) ואולי גם תעצבי לה את החולצה? הדבר היחיד שהראה לי שזו פיראטית זה הרטייה.... אבל השיער יצא מושלם! ככה דמיינתי את לילי!!! והשרשראות יצאו ממש טוב! וגם הפרופורציה של האוזניים, זה אותו גובה.
וואו, יש לי בעיה עם תגובות ארוכות -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 19:58 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה :)
לא חשבתי על בנדנה.. תודה על הרעיון. אני יכולה לנסות להוסיף צלקות, אבל אף פעם לא ציירתי קעקועים (חוץ מהסימן האפל, אבל את זה לא מחשבים). העין כבר גמורה. תוכלי לתת לי רעיונות לסמל על החולצה? אני לא טובה בליצור סמלים.. אין לי הרבה דמיון. למעשה, אני ביססתי את הפיראטית על לילי אוונס. הרעיון עלה לי מאיזה פאנפיק שקראתי מזמןןןן שבו כולם היו פיראטים. ניסיתי לעשות את האוזניים כמו שחנה אמרה, וזה מקל עלי לראות שאת חושבת שיצא טוב- אני בעצמי לא אובייקטיבית, בגלל שהציור הוא שלי. התגובה שלך באמת יצאה ארוכה, אבל גם שלי, אז זה בסדר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |