![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 16 2021, 02:25 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... וזה מה שקורה כשאני משועממת באמצע הלילה
אז טיילתי לי כאן בפורטל וכשראיתי דיסני אמרתי לעצמי שאני עושה משהו, לא משנה מה. והחלטתי לנסות לצייר את הלוגו של דיסני עם טוויסט דמויותי כזה נגיד הi (שלא נראית כמו i) זה רפרנס כזה לנסיכה או משהו עם כתר כי פה ועין (קיקלופית!) וכתררר הi לא נראית כמו i כי כבר עשיתי את הD ויצא לי יפה ולא היה לי כוח לעשות את הD מההתחלה מחדש קצת יותר גדול אז זו טעות שלי כי אני אוהבת להישאר בגבולות המשבצות וזה הN, אם מישהו רואה, יש כזה צמה של רפונזל כי ארוך הE הזכיר לי מיקי מאוס בצורה אז הוספתי אוזן חיחי וזה הקטע עם האותיות אה אה שכחתי היצור בצד ימין מעל הE וY זה מיקי מאוס שנראה יותר מיקי מאוס בלי עיניים אבל עכשיו הוא נראה כמו פיל מדליק כזה וציירתי נראלי את הביג בן או את השעון הזה (שיש במלא סרטים וסדרות של דיסני וזה) שיוצאת ממנו ציפור למעלה https://imgur.com/a/TqPbj6D ![]() -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2021, 21:50 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוווו ואווווווווו זה כל כך מקסיםםםםםםםםםםםםםם
דבר ראשון שאפו. שאפו ענק. שאפו גדול. שאפו בומבו קומבו. (קופה ראשית קופה ראשית אהמ) שאפו על רעיון הממש יצירתי ומגניבבבבבב ממש ממש אהבתי, גם את הרעיון, אבל בעיקר את הביצוע. למרות שהף של מיקי מאוס נראה קצת לא קשור לפרצוף שלו, אבל נעעעעעעע זה מקסימם מידי בשביל קטנות שכאלה שמחה שאת משתתפת בספיישל :) -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2021, 22:02 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיואו, יצא ממש מגניב! רק נראה לי שלמיקי מאוס יש אף קטן יותר, עגול / אליפסה ושחור (אני לא בטוחה, לא ראיתי כבר 8 שנים נראהלי..), אבל האותיות יצאו ממש טוב! הייתי ממליצה להוסיף עוד פרטים במגדל / טירה (אף פעם לא הבנתי איך קוראים לזה) ולא להשאיר אותו ריק.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |