![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 18 2021, 18:37 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משום מה לא הצלחתי לשים תמונה אז אני אערוך פה מתישהו
Before You Go סיקור שיר ✎ שם השיר: Before You Go ✎ מבצעי השיר: Lewis capaldi ✎ לקוח מהאלבום: Divinely Uninspired to a Hellish Extent ✎שנת יציאה: 2019 ✎ ז'אנר: Alternative/Indie (אלטרנטיבי/אינדי) ✎זמן השיר: 4:06 דקות רקע השיר השיר עוסק בשאלות שאחרי התאבדות, בעצם בשאלה מה היה אפשר להגיד כדי שתבין שאתה לא חסר משמעות ושצריך אותך פה. השיר הושפע מהתאבדות של דודה של לואיס כשהוא היה ילד. קפלדי סיפר בפוסט ברשתות החברתיות כי השיר הוא "ללא ספק המנגינה האישית ביותר" שכתב אי פעם. מילים I fell by the wayside, like everyone else I hate you, I hate you, I hate you But I was just kidding myself our every moment, I start to replace 'Cause now that they're gone All I hear are the words that I needed to say When you hurt under the surface like troubled water running cold well, time can heal, but this won't So, before you go was there something I could've said to make your heart beat better? If only I'd have known you had a storm to weather so, before you go was there something I could've said to make it all stop hurting? It kills me how your mind can make you feel so worthless so, before you go Was never the right time, whenever you called Went little, by little, by little until there was nothing at all Our every moment, I start to replay But all I can think about is seeing that look on your face When you hurt under the surface like troubled water running cold well, time can heal, but this won't So, before you go was there something I could've said to make your heart beat better? If only I'd have known you had a storm to weather so, before you go was there something I could've said to make it all stop hurting? It kills me how your mind can make you feel so worthless so, before you go Would we be better off by now If I'd let my walls come down? Maybe I guess we'll never know you know, you know Before you go was there something I could've said to make your heart beat better? If only I'd have known you had a storm to weather so, before you go was there something I could've said to make it all stop hurting? It kills me how your mind can make you feel so worthless so, before you go תרגום לעברית (גוגל תרגם so) נפלתי בצד, כמו כולם אני שונא אותך, אני שונא אותך, אני שונא אותך אבל סתם צחקתי על עצמי בכל רגע שלנו, אני מתחיל להחליף כי עכשיו כשהם נעלמו כל מה שאני שומע זה את המילים שהייתי צריך להגיד כשכואב לך מתחת לפני השטח כמו מים סוערים שצוננים ובכן, הזמן יכול לרפא, אבל זה לא יקרה אז לפני שאתה הולך האם היה משהו שיכולתי לומר לגרום ללב שלך לפעום טוב יותר? לו רק הייתי יודע שיש לך סערה אז לפני שאתה הולך האם היה משהו שיכולתי לומר כדי שהכל יפסיק לכאוב? זה הורג אותי איך המוח שלך יכול לגרום לך להרגיש כל כך חסר ערך אז לפני שאתה הולך אף פעם לא היה הזמן הנכון, בכל פעם שהתקשרת הלך לאט, לאט, לאט עד שלא היה כלום בכל רגע שלנו, אני מתחיל לשחק מחדש אבל כל מה שאני יכול לחשוב עליו זה לראות את המבט הזה על הפנים שלך כשכואב לך מתחת לפני השטח כמו מים סוערים שצוננים ובכן, הזמן יכול לרפא, אבל זה לא יקרה אז לפני שאתה הולך האם היה משהו שיכולתי לומר לגרום ללב שלך לפעום טוב יותר? לו רק הייתי יודע שיש לך סערה אז לפני שאתה הולך האם היה משהו שיכולתי לומר כדי שהכל יפסיק לכאוב? זה הורג אותי איך המוח שלך יכול לגרום לך להרגיש כל כך חסר ערך אז לפני שאתה הולך האם מצבנו טוב יותר עד עכשיו אם הייתי נותן לקירות שלי לרדת? אולי אני מניח שלעולם לא נדע אתה יודע, אתה יודע לפני שתלך האם היה משהו שיכולתי לומר לגרום ללב שלך לפעום טוב יותר? לו רק הייתי יודע שיש לך סערה אז לפני שאתה הולך האם היה משהו שיכולתי לומר כדי שהכל יפסיק לכאוב? זה הורג אותי איך המוח שלך יכול לגרום לך להרגיש כל כך חסר ערך אז לפני שאתה הולך. קליפ עם מילים חוות דעת אישית אוקי יאי חוות דעת. בתור התחלה אני ממש אוהב את לואיס, אבל ממש וכששמעתי את השיר הזה פעם ראשונה לא באמת הקשבתי למילים אבל התאהבתי בשיר עצמו, במוזיקה, בקול של לואיס ובקצב של כל העניין. ואז יום אחד ישבתי ואשכרה הקשבתי למילים, וכאילו וואו, זה ממש תפס אותי והקול שלו פשוט מושלם לשיר הזה. הוא לא בא בגישה של למה, אלא מה אני יכולתי להגיד לך כדי להפסיק את הכאב, וזה מהמם בעיני. אז תקשיבו לשיר, ותקשיבו למילים ואל תצעקו על אנשים ותאהבו את כולם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2021, 18:56 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השיר הזה היה תקוע לי בראש כמה חודשים טובים, מסכים לגמרי עם החוות דעת שלך.
ואעעעעע, לואיס ככ מקסים ויש לו קול מדהים ופשוט וואו. סיקור מקסים, האמת שלא ידעתי שהוא על דודה שלו (כאילו, ידעתי שהוא על התאבדות אבל לא חשבתי שזה על מקרה ספציפי), אז תודה על המידע! -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2021, 19:54 PM
|
||
![]() מוגל |
כל פעם שאני שומעת את השיר הזה אני עמית מתחילה לבכות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2021, 22:38 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אם ג'יי!
שימי לב שההודעה שלך היא הקפצה ולכן היא נחשבת לספאם. ממליץ לך לקרוא את חוקי הפורומים הגלובליים וחוקי הפורום על מנת למנןע אי נעימויות כאלו או אחרות בעתיד ![]() -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |