![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 18 2021, 21:14 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*האשכול כמובן פונה אל כל המגדרים. נסיכה משולבת || פעילות ציור "יואו, השמלה הזאת מושלמת!" קראה טליה. "תראי אותה!" התקרבתי אל המחשב שהיה דלוק מולה. "נעע, אהבתי יותר את העגילים. תראי אותם!" "אוו, ותראי את זה!" היא גללה מטה לתמונה של נסיכה אחרת. "וואו, התסרוקת שלה ממש יפה!" "מה?! היא לא! אבל תראי את השמלה שלה..." עניתי. "היא כן!" "היא לא!" "היא כן!" "היא-" לפתע השתתקתי. "אז סיכמנו שכן?" טליה שמחה על ההזדמנות לדבר שוב. "לא, זה לא זה. פשוט חשבתי... למה לריב, אם אפשר להפוך את זה לפעילות?" שלום, גאוצ'ונים נחמדים! וברוכים הבאים לפעילות שלי! אוי, זאת את? טוב, בסדר, אז מה אנחנו צריכים לעשות פה? טוב ששאלתם! בפעילות הזאת אתם תצטרכו לבחור 2 נסיכות דיסני (או נסיך ונסיכה, 2 נסיכות, 2 נסיכים וכו'), לערבב את התלבושות שלהם.ן ואז לצייר את הנסיכ.ה שיצא.ה לכם! אה... בטח. אני אסביר. אתם צריכים לקחת חלק מהלבוש של נסיכ.ה כלשהי.ו, ויחד עם חלק מהלבוש של נסיכ.ה אחר.ת ליצור נסיכ.ה חדש.ה! אני אתן דוגמה: מבל אני לוקחת את השמלה והשיער, ומסינדרלה את קשת-השיער. אפשר גם נגיד ליצור שמלה חדשה משילוב חלקים בשמלה של נסיכה אחת עם נסיכה אחרת, או כל פריט לבוש אחר, לפי רצונכם. הבנתם? עכשיו כן. יופי! אז קדימה, צאו לדרך! וואו, וואו, איזו נוביות. מה? אויש, נכון! תגמול! אתם תקבלו 200 חרמשים נוצצים ובוהקים, והפעילות תיגמר בעוד שבועיים. אה, ושלא תחשבו ששכחתי את הטופס:
תהנו! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 19 2021, 19:11 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי: hermione jin granger
שתי הדמויות שבחרתי: בל ואריאל איזה פריט לבוש לקחתי מכל דמות: מאריאל לקחתי את החלק העליון של השמלה ומבל את החלק התחתון הציור (עדיף לשים בקישור אלא אם כן התמונה קטנה מספיק): http://www.up2me.co.il/v.php?file=24294283.png הערות/הצעות/לא יפה לקחת דברים מנסיכות: -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |