![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 14:28 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ירד אצלי גשם וראיתי את האופציה המהממת הזאת לצילום אז צילמתי.
http://www.up2me.co.il/imgs/185454.jpg ת"בים? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 14:35 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש יפה:)
אהבתי שזה קצת מטושטש למעלה למרות שזה יכול קצת להפריע אז לכל מי שהולך להגיד שזה מפריע... אני אוהבת שזה חלק מהתמונה ולדעתי זה ממש מגניב. כל הכבוד. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 14:50 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש אהבתי את התמונה אבל היה לי קשה לראות את הגשם. בכל זאת תמונה מהממת:)
נ.ב סוף סוף התחלתי לקרוא 39 רמזים! ספר ממש טוב, התחלתי לקרוא אתמול ואני כבר בשלישי. אם כי אני חייבת להגיד שהספר קצר מידי. למה רק מאה ומשהו עמודים?! -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 18:49 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זו תמונה ממש יפה, אבל קראת לזה "עצים בגשם" וציפיתי לראות קצת יותר... גשם. בקושי היה אפשר להבחין בו.
מה שכן, אהבתי את הפירות האדומים הקטנים בשיח! הם נותנים לתמונה קצת יותר צבע, קצת גיוון, כשלא הכל ירוק. חבל רק שלא היו יותר כאלה:) -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |