![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 20:54 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ציור של ציטוט פעילות ציור שלום לכן ציירות מקסימות :) זוכרות את הפעילות שהייתה לאחרונה בפורום- "צייר את השיר"? בטח שאנחנו זוכרות, מה השאלה. מעולה! אז היום, הפעילות תהיה קצת דומה, אבל גם שונה ממנה. אני אסביר- בפעילות "צייר את השיר" היה עליכן לצייר ציור בהשראה משיר שבחרתן. ציירתן ציורים מקסימים בהשראה ממילים של שיר, מהקצב שלו או מהסיפור שעומד מאחוריו, אבל היום אתן תצטרכנה לעשות משהו קצת שונה את יכולה להגיע כבר לעניין ומה בעצם צריכים לעשות פה? סבבה, סבבה, לא צריך לרגוז. בכל מקרה, כפי שראיתן הפעילות היא חלק מהמיני ספיישל, ולכן קשורה לדיסני. היום כל אחת מכן תקבל ציטוט של וולט דיסני ותצטרך לצייר ציור בהשראתו. נשמע מקסים! אנחנו מקוות שהתגמול יהיה שווה... נו בטח, אבל עוד רגע נגיע לזה. קודם כל אני אסביר יותר על מה שאתן צריכות לעשות. לוולט דיסני יש ציטוטים רבים, אחד מהם למשל הוא הציטוט "כל אחד בעולם היה פעם ילד". אם אני הייתי צריכה לצייר ציור בהשראת המשפט הזה, הייתי מציירת דמות גדולה של אדם ובתוכה הייתי מציירת דמות קטנה של ילד. יותר מובן עכשיו? כן. לגבי התגמולים... אל תדאגנה, לא שכחתי. על השתתפות בפעילות תקבלנה 300 חרמשים. מי שתוסיף הסבר באורך של שתי שורות לפחות על הציור תקבל תגמול נוסף של 20 חרמשים :) יש לכן שבועיים להשתתף, בהצלחה.
[/QUOTE] -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 20:55 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:
הציטוט של וולט דיסני: הדרך להתחיל היא להפסיק לדבר ולהתחיל. הציור בהשראתו: http://www.up2me.co.il/imgs/11293407.jpeg הסבר על הציור: אז בעצם יש שולחן מעץ שעליו יש קופסה עם שם של משחק ולידו לוח של המשחק עם כלא ומשבצות, ריבוע התחלה שעליו יש 2 חיילים. בעצם הדרך להתחיל משחק (שקוראים לו 'החיים מתחילים') היא להפסיק לדבר על להתחיל אותו ופשוט להטיל את הקוביות ולשחק. שאלות/בקשות/הערות: -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 20:56 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: 😊kamalovegood
הציטוט של וולט דיסני: כיף לעשות את הבלתי יאומן. הציור בהשראתו: הסבר על הציור: לא חובה. שאלות/בקשות/הערות: הודעה זו נערכה ע"י Alien ב Nov 20 2021, 21:11 PM -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 20:58 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: זה
הציטוט של וולט דיסני: אם אתה מסוגל לחלום, אתה מסוגל גם לבצע. הציור בהשראתו: https://i.imagesup.co/images2/9c67df59e42e7...6c4106fa382.jpg הסבר על הציור: לא ממש רואים בתמונה אבל זה בעצם ילדה שיושבת וצופה ברעיון של עצמה. יש לידה דף ועיפרון, שניסיתי לעשות ששם היא מתכננת את הרעיון שלה ועצרה רק לרגע כדי לצפות בו. שאלות/בקשות/הערות: ערכתי! וואו יצא מכוער הודעה זו נערכה ע"י ליה036 ב Nov 30 2021, 12:36 PM -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 21:23 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: מאיה הדוויג
הציטוט של וולט דיסני: “כשאתה סקרן, אתה מוצא המון דברים מעניינים לעשות.” הציור בהשראתו: הסבר על הציור: לא חובה. שאלות/בקשות/הערות: תני משהו יצירתי הודעה זו נערכה ע"י Alien ב Nov 22 2021, 20:43 PM -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2021, 08:47 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: hermione jin granger
הציטוט של וולט דיסני: "מי אמר שאנחנו חייבים לגדול?" הציור בהשראתו: http://www.up2me.co.il/v.php?file=24997410.jpg הסבר על הציור: הציור מראה שני פילים שאחד קטן והשני גדול. ציירתי את שניהם כדי להראות שלא תמיד להיות גדול זה טוב ושלא תמיד צריך לגדול. הראתי את זה בכך ש"ניסיתי" להכניס את שניהם לקופסא ורק הקטן הצליח להיכנס. שאלות/בקשות/הערות: הודעה זו נערכה ע"י hermione jin granger ב Nov 30 2021, 14:24 PM -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2021, 12:47 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נעמה, הוקאיי
הציטוט של וולט דיסני: "כל אחד בעולם היה פעם ילד." הציור בהשראתו: הסבר על הציור: שאלות/בקשות/הערות: ישש הפעם אני מציירת משהו חלקית מעצמיי הודעה זו נערכה ע"י Alien ב Nov 22 2021, 20:54 PM -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2021, 20:54 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמנה לב שהודעותיכן נערכו :) סליחה על העיכוב
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2021, 11:52 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יעל, לילי אולדרין
הציטוט של וולט דיסני: צחוק הוא הנכס הכי גדול של אמריקה. הציור בהשראתו: הסבר על הציור: לא חובה. שאלות/בקשות/הערות: -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2021, 23:51 PM
|
||
מה קורה בנות? ההודעות נערכו :)
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2021, 12:25 PM
|
||
כל הכבוד למשתתפות! תגמול ישלח בקרוב
ננעל -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |