האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

הורה 1 והורה 2 במקום אב ואם // דיון
פורסם ב: Nov 21 2021, 22:16 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 36629
מגדר:
משתמש מספר: 74451
חפצי המשתמש: צפה

הורה 1 ו2 במקום אב ואם - דיון
לפני כמה שבועות שמעתי על כך שמד"א החליטו לשנות בטפסים שצריכים למלא אלה שבאים לתרום דם, את הסעיפים של "שם האב" ו"שם האם" ל"הורה 1" ו"הורה 2" - זאת על מנת להתאים אותו לסוגים אחרים של משפחות, שבהן אין אבא ואמא אלא אמא ואמא או אבא ואבא.
קצת אחרי שהשינוי התחיל, התחיל חרם גדול של אנשים מישיבות (וגם של עוד אנשים אבל זה מה שהבנתי מהכתבות שקראתי בבקשה תתקנו אותי אם זה לא מדויק), שבו מאות ואף אלפי אנשים ביטלו תרומות דם שהם התכוונו לתרום. הם טענו שזה הורס את ערך המשפחה ומבטל את תפקידם של ההורים בתור אבא ואמא, וגם שזו בעצם הכנסה של נושאים פוליטיים לארגון מד"א שאמור לא להיות פוליטי.
ולפני שבוע בערך, מד"א נכנעו לחרם ולמחאה ושינו בחזרה את הטפסים. עכשיו שוב כתוב שם אב ואם.

אז מה אתםן חושביםות על זה?
אתםן מסכימיםות עם השינוי של מד"א? ועם השינוי בחזרה?
האם לדעתכםן רצוי ששינוי כזה יקרה בעוד מקומות?
האם לדעתכםן החרם מוצדק? האם לדעתכםן בגלל הסכמה או אי הסכמה עם נושא כזה הגיוני לבטל תרומת דם שיכולה להציל חיים?

*נא לשמור על שפה מכבדת בדיון ואל תהיו מעליבים פוגעניים בבקשה

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 21 2021, 23:06 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: פרופסורים
חרמשים: 48032
מגדר:female
משתמש מספר: 75272

שלום
דבר ראשון אני לא חושבת שזה נכון ששינו את זה להורה 1 והורה 2 כי כמו שכנראה הבנתם אני מאוד נגד הלהטה"ב (סורי על החתימה שלי פשוט ממש אין לי כוח להרבה דברים וכמה מהם זה לשנות את הנימה של החתימה שלי ולענות על דואר, אז תתיעלמו) גם בלי לקשר אני מרגישה שמנסים מטעם הדברים האלה כל הזמן לחלחל לנו למוח שזה בסדר ואני מאוד לא רוצה ששינוי כזה התרחש בעוד מקומות ואני מסכימה עם השינוי בחזרה, אבל מצד שני אני לא חושבת שזה צריך לבוא על חשבון הצלת חיים. אם החרם היה על סתם טפסים שמחלקים או על כל מניי דברים שסתם הם עוזרים אבל לא מדובר בהצלת חיים הייתי ומבינה ואולי גם תומכת אבל כזה מגיע למקוצות כאלה.. גם כתוב אצלנו שפיקוח נפש דוחה הרבה דברים. לסיכום אני חושבת שמד"א לא נהגו נכון אבל גם המחרימים לא. ועוד משהו ממני לכל המחרימים- לא צריך להגיע לכזאת קיצונות, אתם יכולים לעשות כל מניי דברים אחרים אפילו פשוט להחליט לשנות את הטופס שלך על עצמו לבד, יש הרבה דרכים משקטות ועד רועשות אבל אני לא חושבת שזה צריך לבוא על חשבון אנשים תמימים (אני מאוד מאוד מסכימה עם מה שאתם אומרים אבל עדיין)

--------------------
יעל שרה||דוסה ומתנחלת||קוראת וכותבת||פיזיקה ומדמ"ח

סס"ש||רייבנ||מ.צ"ד

User Posted Image

בס"ד
בעז"ה
לה"ו

עד הניצחון המוחלט

---------
פורסם ב: Nov 22 2021, 00:17 AM
צטט הודעה

.You can't KILL me. There'll be paperwork

פרטי משתמש
חרמשים: 1720
מגדר:male
משתמש מספר: 59134

דבר ראשון, למה זה משנה לאנשים אם יהיה כתוב הורה 1 הורה 2 במקום אב ואם? זה לא משנה משהו בחיים שלהם בשום צורה, והסיבה שזה קורה זה אך ורק משום שזה יגרום להורים מסויימים להרגיש יותר טוב ומקבולים.
בשנית, משפחות להטביות הן לא היחידות שאיו להם גם אמא וגם אבא. מה עם הורים יחידנים? אלמנות ואלמנים, מאמצים וכו'. זוגות חד מיניים לא יהיו היחידים ש הורה 1 הורה 2 יעשה להם טוב נפשית.

Btw לפעמים המדינה הזו יכולה להיות ממש חלשה בכול הנוגע לדברים הקשורים ללהטב. ידעתם שיד ושם ניסו פעם להוסיף איזור המוקדש לנספחי הלהטב אבל אז פרץ איזה חרידי, הרס את התצוגה ומאז יד ושם לא ניסו להעלות את הנושא שוב? ויתורים זה קל מדי.

Bbtw, זו שכתבה את התגובה לפני, כל דעה היא בסדר כל עוד היא לא פוגעת באחרים. אחותי, אנשים קוראים את זה. יש כאלה שעומדים לבכות בגלל תגובה כזו, תכבדי את חברייך לחיים, Cmon.

--------------------
ריין ~ 18 כבר ~ איי דונואו

User Posted Image

“You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.”

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 22 2021, 09:03 AM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17699
משתמש מספר: 62302

אני יכול להבין למה שאנשים יסלדו מהורה 1 הורה 2. מסיבות שלא קשורות להומופוביה. אני כן מבין את כל אלו שאומרים שהורה 1 זה יוצר רושם של "ההורה הטוב היותר", אז אני מסכים שזה לא הפתרון הכי טוב, אבל זה כל מה שיש לנו בנתיים וזה בהחלט כן עדיף מאב ואם, בגלל שאב ואם פשוט לא קיים בכל המשפחות.
אבל אם אנשים מתנגדים פשוט בגלל סיבות הומופוביות אני לא רואה את ההצדקה פה. חוץ מזה מה זה "להכניס דברים פוליטיים לארגון לא פוליטי"? כמו שאמרתי כבר, הבעיה מתחילה כשאנשים מתייחסים למשהו טבעי שכולם עושים כאל פוליטי. לפי הטענה הזאת גם אב ואם זה פוליטי, כי זה עדיין הכנסה של נטיות מיניות לארגון לא פוליטי, בדיוק כמו שהכנסת להט"ב לארגון לא פוליטי אסורה אז גם סטרייטים לא יכולים כי זה פשוט אותו הדבר.

גם כתוב אצלנו שפיקוח נפש דוחה הרבה דברים.

זה לא פיקוח נפש בגלל שהם לא היו חייבים לעשות את זה מההתחלה. אם הם לא יתרמו את הדם שלהם זה לא יגרום למישהו למות ישירות. ברגע שהם לא חייבים לעשות את זה מההתחלה, זה לא פיקוח נפש. זאת זכותם להפגין בצורה הזאת (לא שאני מסכים איתם בכלל, פשוט רציתי להבהיר את זה).

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Nov 22 2021, 21:11 PM
צטט הודעה

Foxes are just cat software running on dog hardware

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת האתר
חרמשים: 2147399986
משתמש מספר: 33527

לא אפרט את דעתי יותר מדי, רק אציין שהמטרה של מד"א היא להשיג כמה שיותר תרומות דם. לא לרצות את הקהילה הגאה, וגם לא לרצות את בני הישיבות, אלא תרומות דם וזהו, וזה מה שהרתיע את מד"א בחרם של בני הישיבות. לא מעט מתרומות הדם באות מהם. השינויים של הנוסח הם מה שלדעת מד״א יביא ליותר תרומות ואין בזה משהו פוליטי. מה גם שהטפסים של הורה 1 והורה 2 עדיין קיימים, אבל לבני ישיבות יונפקו טפסים מיוחדים של אבא ואמא.

--------------------
User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 24 2021, 19:14 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 799
מגדר:
משתמש מספר: 73221

אני חושבת שזה שינוי חשוב, זה יכול לגרום לאנשים להרגיש יותר בנוח, אני חושבת שכל טופס צריך להשתנות להורה 1 הורה 2 ושזה יגרום לאנשים להרגיש הרבה יותר בנוח
גם אם לא הייתי חלק/תומכת בלהטב אני לא רואה שום סיבה לבטל תרומת דם, מה שיכול להציל חיי אדם בגלל דבר כזה

--------------------
♡-♡-♡-♡-♡-♡-♡-♡-♡

---------
פורסם ב: Nov 24 2021, 19:18 PM
צטט הודעה

I’m mental about you too

פרטי משתמש
חרמשים: 12906
משתמש מספר: 77312

מסכימה.
אני חושבת ש- "הורה1" ו- "הורה2" יכול לגרום לא.נשים להרגיש הרבה יותר בנוח. גם ללהט"ב וגם לא.נשים שהם לא חלק מהקהילה. זאת אומרת, נראה לי שזה כן עניין של הומופוביה (וזה לגמרי לא צריך להיות ככה) ואני גם לא חושבת שצריך להתייחס לזה ככ. אני לא ממש מבינה למה זה מפריע לא.נשים. אם זה גורם לא.נשים אחרים.ות להרגיש יותר בנוח וליותר א.נשים לתרום ולהציל חיים, למה זה מפריע? לא נראה לי שהיו צריכים להחזיר את זה ל"אב ואם" כי זה לא באמת כזה משנה אם זה עוזר לא.נשים להרגיש יותר שייכים.ות ושכן מכבדים אותם.ן ונותנים להם.ן לחיות כמו שהם.ן
אני כן מבין את כל אלו שאומרים שהורה 1 זה יוצר רושם של "ההורה הטוב היותר", אז אני מסכים שזה לא הפתרון הכי טוב, אבל זה כל מה שיש לנו בנתיים וזה בהחלט כן עדיף מאב ואם, בגלל שאב ואם פשוט לא קיים בכל המשפחות.

1. יכול להיות. לא חשבתי על זה.
2. כמו שאמרתי, זה לא בהכרח הלהט"ב אלא גם נגיד ילדים.ות שיש להם.ן רק אמא או אבא ועוד כל מיני משפחות שהן "שונות" כביכול ואני חושבת שזה יכול מאוד לעזור לכולם.ן
אני מקווה שזה לא יגרום למהומה ושיתנו לכל אחד.ת את הזכות שלו.ה❤

ממש לא בכוונה לפגוע:)

--------------------
קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3>

"We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats
cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe
we have a more complete communion with one another than even lovers have"

היייי זאת סופיייייי
קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש

🎗

---------
פורסם ב: Nov 24 2021, 22:55 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 66
מגדר:
משתמש מספר: 69106

כל העיסוק בעניין הזה הוא קטנוני לדעתי - גם מצד אלה שרוצים שבטופס יהיה הורה 1 והורה 2, וגם מצד בני הישיבות. זה טופס שצריך למלא. לא אכפת לי אם בכל הטפסים יהיה כתוב אבא \ אבא, אבא \ אמא, חייזר \ חייזר או וואטאבר. הופכים כל עכבר לפיל ולא מתייחסים לבעיות גדולות. יש מגפת קורונה שמתגברת בכל העולם, מתים אלפי אנשים ביום אם לא יותר, ואנשים חושבים שמילה או שתיים כל כך חשובות שצריך להשקיע בזה זמן וכסף.
דרך אגב, מה אם אני יתומה? פוגע בי שצריך למלא 'הורה 1' ו'הורה 2' כי אין לי בכלל הורים. אולי צריך לשנות את זה בכלל כך שלא יהיה צריך לכתוב את שם ההורה כי זה פוגע ביתומים?

---------
פורסם ב: Apr 7 2022, 17:26 PM
צטט הודעה

"בכאב מצאתי אושר"

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 2762
מגדר:
משתמש מספר: 72415

QUOTE (בת הים הקטנה @ Nov 24 2021, 22:55 PM)
כל העיסוק בעניין הזה הוא קטנוני לדעתי - גם מצד אלה שרוצים שבטופס יהיה הורה 1 והורה 2, וגם מצד בני הישיבות. זה טופס שצריך למלא. לא אכפת לי אם בכל הטפסים יהיה כתוב אבא \ אבא, אבא \ אמא, חייזר \ חייזר או וואטאבר. הופכים כל עכבר לפיל ולא מתייחסים לבעיות גדולות. יש מגפת קורונה שמתגברת בכל העולם, מתים אלפי אנשים ביום אם לא יותר, ואנשים חושבים שמילה או שתיים כל כך חשובות שצריך להשקיע בזה זמן וכסף.
דרך אגב, מה אם אני יתומה? פוגע בי שצריך למלא 'הורה 1' ו'הורה 2' כי אין לי בכלל הורים. אולי צריך לשנות את זה בכלל כך שלא יהיה צריך לכתוב את שם ההורה כי זה פוגע ביתומים?

קודם כל בעייני חשוב מאוד לשנות את הטפסים לפורמט "הורה 1" או "הורה 2". למה אני, בתור ילד לשתי אמהות, צריך לעבור כבר המון שנים את הפרוצדורה של לקשקש על המילה "אבא" ולכתוב במקום "אמא"? אני מבין שזה יכול לפגוע ביתומים, אבל בניגוד ללהט''בים, הם לא השמיעו את ההתנגדות שלהם. ואני בטוח שאם תהיה להם בעיה, זה יפתר גם.

גם בלי לקשר אני מרגישה שמנסים מטעם הדברים האלה כל הזמן לחלחל לנו למוח שזה בסדר ואני מאוד לא רוצה ששינוי כזה התרחש בעוד מקומות

כי זה באמת בסדר. אם את לא משתייכת לקהילה אז זה פשוט לא רלוונטי אלייך. אבל תחשבי על אנשים שזה כן רלוונטי אליהם. שתקועים במצב בו אף אחד לא תומך בהם או מדבר איתם על הנושא. עד שאנשים לא הרגישו שזה בסדר, חלקם פשוט התאבדו בגלל הדבר הזה. חוץ מזה, מה הצורך האובססיבי להישאר בתבנית אחת כל הזמן של המושג "משפחה"?

כל העיסוק בעניין הזה הוא קטנוני לדעתי - גם מצד אלה שרוצים שבטופס יהיה הורה 1 והורה 2, וגם מצד בני הישיבות. זה טופס שצריך למלא.

זה ממש לא קטנוני. הדרך לשוויון מלא בין להט''בים או כל אוכלוסיה שאינה הרוב לבין כל שאר האוכלוסיה מתחיל בשינויים הקטנים האלה.

--------------------
יונתן בואכה 15 מ. הספרים לשעבר הארי פוטר שר הטבעות

---------
פורסם ב: Apr 7 2022, 17:29 PM
צטט הודעה

מכשף ראשי בקסמהדרין

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 100006
משתמש מספר: 5565

אם כבר הוקפץ הדיון - נאמר כל מה שרציתי לומר בחלק מהתגובות אז רק אוסיף דבר אחד: הסעיפים האלה מיותרים. אפשר להיפטר מהם וזה לא ישנה דבר.

--------------------
User Posted Image

תראי אותי אני אבוד בלב מדבר
ואת השמש העולה מהדממה
תראי אותי אני צולל ונעלם
ואת השמש העולה
קחי אותי איתך למעלה

---------
פורסם ב: Apr 10 2022, 16:31 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 416
משתמש מספר: 75476

כבר המון זמן שלא הייתי פעיל בפורטל ולא נכנסתי לדיונים כאלה, אבל זה דיון ששווה להיכנס אליו.
בתור בחור ישיבה.
א) זה פשוט מיותר להחליף את הטפסים להורה 1 הורה 2. ברור לכולם שזה שנוי במחלוקת ענקית וכל שינוי כזה יגרום להמון בלאגן, אז למה לשנות? שלהט"בים ודומיהם יקשקשו מה שבא להם כדי "לתקן" את הטופס אם הם רוצים להרגיש בנוח. הם המיעוט השונה, לא אנחנו (הדתיים, בחורי הישיבות, והסטרייטים בכללי) כל הכבוד למד"א שהפנימו לבסוף שזה נושא שנוי במחלוקת וששינוי כזה הוא מיותר.
בנוסף, בחורי הישיבות תורמים הכי הרבה דם בפעררר לעומת קבוצות אחרות של אנשים. רק השנה היו שני אירועי התרמת דם כלל ישיבתיים בישיבה שלי. משמע, 400 מנות דם סה"כ רק מהישיבה שלי, בשנה אחת! שינוי כזה שמעליב ופוגע באמונה של התורמים רק יזיק למד"א. אותו הדבר אם הניסיון להפוך יחידות קרביות למעורבות ולבטל את יחידות הבייני"ש. זה פשוט לא יעבוד. בחורי הישיבות יפסיקו לתרום להתגייס לקרבי, אם בכלל.
ב) לא רצוי בכלל כנ"ל (#סיפורימעשיותשלרבינו)
ג) כמובן שהחרם מוצדק! אנחנו נלחמים על האמונה שלנו! בדיוק כמו שהלהט"בים נלחמים על שלהם. רק ששלנו יותר צודקת biggrin.gif אנחנו נלחמים על רצונו של בורא עולם! למרות זאת, אסור שזה יבוא על חשבון תרימת הדם מצילת החיים. רצוי לעשות כהוראת הרב רמון, לקשקש על ההורה 1 הורה 2 או לא למלאות את הסעיף הזה. (נכון שמה שאמרת קצת סותר את עצמו. הרי אי אפשר להחרים ובכל זאת כן לתרום, לא? תתפלאו. אפשר)
בעז"ה

--------------------
קהילת הענווה

ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית

הומופוב זו לא מילה גסה!

🇮🇱👨‍👩‍👧‍👦🇮🇱

🙍‍♀️+🙎‍♂️= משפחה

---------
פורסם ב: Apr 12 2022, 07:39 AM
צטט הודעה

.Everything that kills me makes me feel alive

פרטי משתמש
חרמשים: 104081
משתמש מספר: 40399

סליחה, אבל אני חושבת שזה מיותר.
שלא תבינו לא נכון, אני מעדיפה שילד יגדל בסביבה אוהבת ותומכת, לא משנה מי מגדל אותו. אבא ואבא, אמא ואמא, או אמא וחתול. הכי חשוב לתת לילד ביטחון ואהבה.
אבל הורה 1 והורה 2? למה לא פשוט לדבר על משפחה, למה פשוט לא להתאים את השאלה? למה פשוט לא לחנך למגוון וסובלנות? לא לכל דבר צריך להמציא את הגלגל מחדש.
במקום להתעסק בזה עדיף להתעסק באפשור נישואים אזרחיים בארץ, אפשור אימוץ *בארץ* לזוגות חד מיניים וכו'. מרגיש לי שזאת ממש התעסקות בטפל ולא בעיקר. חסר חוסר שוויון? חסר מה לעשות?

--------------------
♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣

"הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק."

---------
פורסם ב: Apr 13 2022, 10:01 AM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 416
משתמש מספר: 75476

מה שבעיקר חסר כרגע זה חיזוק הזהות היהודית של מדינת היהודים
וכל מי שחושב שחוסר שוויון זה רק כלפי מי שנגד הדת, הוא שמאלן חי בסרט

--------------------
קהילת הענווה

ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית

הומופוב זו לא מילה גסה!

🇮🇱👨‍👩‍👧‍👦🇮🇱

🙍‍♀️+🙎‍♂️= משפחה

---------
פורסם ב: Apr 15 2022, 00:17 AM
צטט הודעה

אני אוהב את יעל

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9697150
מגדר:
משתמש מספר: 82673

צונזר.

--------------------
‏ I’m half white
Other half
Also white
my name is not Yael but ok
‏he/them
‏ Taylor Swift | Math | Tubbo | idk

User Posted Image

סוֹ

---------
פורסם ב: Apr 20 2022, 20:13 PM
צטט הודעה

.Everything that kills me makes me feel alive

פרטי משתמש
חרמשים: 104081
משתמש מספר: 40399

למה זה לא טבעי?
אני לא חושבת שזה נראה כמו בסדרות כי החיים האמיתיים הם לא סדרה. החיים מורכבים, יש הרבה דברים שלא מציגים בסדרות, כי זה לא מוכר. מסכימה איתך שגבר לא מחליף אישה, ואישה לא מחליפה גבר, הם לא מחליפים את המין השני, הם גם לא מתיימרים להחליף.
ראית פעם משפחה "סטיירטית" שלוקחת אחריות על הילדים שלהם אחרי שהם מתעללים בהם? והיו לא מעט מקרים כאלו לאורך ההיסטוריה.
וכן אני מעדיפה ילד מאושר, לא אכפת לי אם ההורים שלו הם סטרייטים, הומואים, לסביות, טרנסים או כל אופציה אחרת. מה עדיף? שהוא יגדל לבד?

--------------------
♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣

"הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק."

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (3) [1] 2 3  קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025