![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 22 2021, 16:36 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2021, 18:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי נעמה!
אליה מאו- היא ממש יפה, וכן רואים שהיא ממש שונה מהסגנון הציור שלך וגם יותר "שובבה" אליס מאו- היא באמת בסגנון הציור הנטורלי שלך. אני כן חושבת שאני מעדיפה את אליה מאו-, היא טיפה שונה מהסגנון שלך, לא כמו אליס, שכן זה מראה שאת נפתחת ומשתפרת, אבל אליס כן נשארה באותו סגנון. לא שאני אומרת- הלוואי שאני אוכל לצייר בסגנון כמוך, הוא מושלם, פשוט גם הפוזה, הפנים, טיפה יותר שונות באליה. באיזה צבעים את משתמשת? -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2021, 19:41 PM
|
||
היי מאיה!
קודם כל, תודה רבה על המחמאות שלך :) היה מאוד כיף לקרוא אותן. גם אני מעדיפה את אליה... אני מודעת לכך שסגנון הציור קצת (הרבה) שונה- זה מה שאני מנסה לעשות, להחליף סגנון ולהשתפר. הסיבה שאליס נשארה באותו הסגנון היא בגלל שעשיתי אותה בבית ובלי אינטרנט. את אליה עשיתי בבית הספר, שם חברה שלי יכלה לעזור לי לצייר אותה ולתת עצות (למען האמת, זה מצויר יותר בסגנון הציור שלה מאשר שלי). לאליה, השתמשתי בעיפרון-צבעוני ירוק רגיל כבסיס לעור, ואז השתמשתי ב'CLEAN COLOR DOT' ירוק על זה כדי 'למרוח' ולעבות את זה. בשיער השתמשתי בטוש סגול רגיל וזהו. את הפה צבעתי עם 'CLEAN COLOR DOT' ורוד. את הגופיה צבעתי בטוש חום רגיל, ואת המלמלה בטוש ורוד. את העיניים, החצי ירחים בכובע ואת קווי המתאר של הכובע צבעתי עם טושים נוצצים (אין לי מושג מה השם) ואת הפנים של הכובע בטוש תכלת נורמלי. על קווי המתאר של הכל עברתי עם עט שחור רגיל. וזהו, בעצם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2021, 22:06 PM
|
||
![]() מוגל |
שתיי הציורים ממש יפים!!!
אני אהבתי אותם! בעיקר את הראשון💗 -------------------- הסוף תמיד טוב! ואם לא טוב כנראה לא הסוף😘
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2021, 23:58 PM
|
||
תודה:)
|
|
פורסם ב: Nov 24 2021, 16:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז קודם כל שני הציורים יצאו מהמם! אני אכתוב עכשיו הרחבה בנפרד:
אז אליה מאו יצאה ממש יפה! קודם כל אהבתי מאוד את הצורה שבה ציירתן אותה, זה חזית אבל עדיין קצת פרופיל מה שגרם לאשליה ממש יפה בגוף + פרצוף שלה. הפריעו לי רק שני דברים, הראשון: בסוף הכובע שלה יש ירח נכון? אז עברתי על הכובע וראיתי שאיפה שהפרצוף של אליה מאו אין את הכוכבים והירחים, הבנתי מזה שיש לכובע צדדים (ולא פינות!) ואיך שהיא שמה אותו זה בצורה הנכונה. עד כאן נכון? אז הירח בעצם הפוך לי, לא הפוך של למעלה למטה אלא של מראה, כאילו היא שמה את הכובע הפוך. הדבר השני שהפריע לי זה קצוות שיער סגולה על כתף ימין שלה. אליס מאו יצאה גם מהממת במיוחד העיניים והאף רק שהפריע לי שהגבות לו באותו קו ויש לה פוני נכון? אז שחסר לה שיער בצד שמאל של הפוני. חוץ מזה זה יצא מ-ה-מ-ם! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2021, 17:15 PM
|
||
תודה רבה על המחמאות:) היה ממש כיף לקרוא את התגובה שלך.
לגבי אליה- הירח בכובע מכוון לצד ההפוך בכוונה, לא בטעות. לגביי קווצת השיער על הכתף- אין שום דבר שאפשר לעשות בנוגע לזה, כי כבר עברתי על עם עט, אבל אזכור לפעם הבאה! לגבי אליס- היא מרימה את הגבה הימנית. חשבתי שזה ברור. על הפוני שלה- זה סגנון שיער די פופולרי במנגות/אנימות. זה לא שחסר לה שיער בצד שמאל של הפוני. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2021, 17:35 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואווו מושלםםםםם
-------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2021, 21:03 PM
|
||
תודה :)
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |