![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 25 2021, 21:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז הנה תמונה שצילמתי בבוקר באולפנה:
https://i.imagesup.co/images2/c29b162b1071b...2f5742a8098.jpg עוד תמונה (היה לי טיול היום): https://i.imagesup.co/images2/d296cea88a809...0e15b5d5fac.jpg -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2021, 21:22 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו.
פשוט וואו. אז ככה: אני מאוד אהבתי את זה שהטיפות עגולות וממש מרכז התמונה. וזה פשוט מדהים. איך הטיפות אסופות על כל עלה. זה פשוט מושלם. מה שכן קצת הפריע לי זה שהתמונה מעט מטושטשת ולא ממש ממוקדת על אובייקט מסוים. זאת אומרת, אני יודעת שזה ממוקד על כמה עלים אבל זה עדיין קצת מטושטש. אבל התמונה מושלמת ואני מבינה שהטשטוש הוא חלק מהתמונה והאמת שזה די מגניב. לגבי התמונה השניה: ממש אהבתי את זה שהתמקדת באבנים. זה ממש יפה. במקרה הזה דווקא מאוד אהבתי שהרקע מטושטש כי זה מאוד מוסיף לתמונה. לסיכום: יש לך כישרון:) ![]() עריכה: עכשיו אני רואה את זה מהטלפון והתמונה לא מטושטשת.❤️ הודעה זו נערכה ע"י 😊kamalovegood ב Nov 26 2021, 21:03 PM -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2021, 21:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה!
האמת שהתמקדתי בעלים שבאמצע אבל האיכות של המצלמה פח אז יצא קצת מטושטש.. -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2021, 23:47 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואו התמונות יצאו מדהימות! התמונה הראשונה פשוט מהממת. יצרת פוקוס מדהים וזוית ממש טובה. אהבתי!
התמונה השנייה חמודה ממש, וגם כאן הפוקוס מעולה ובדיוק במקומות הנכונים. את ממש מוכשרת! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |