![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 2 2021, 15:50 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי לציור הזה "פורשת כנפיים" כי המשמעות שלו היא שאת יכולה להפסיק להקשיב למה שאומרים לך שאת יכולה או לא יכולה לעשות ופשוט לפרוש כנפיים ולעשות את מה שאת אוהבת :)
אני חושבת שיש המון מה לשפר בציור הזה, בין אם זה הפרופורציות של הפנים שלה או השיער והשפתיים, אבל אני כן רוצה לשתף אותו כי אני אוהבת אותו >< ![]() צילמתי גם שתי סקיצות של הציור ![]() ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2021, 15:56 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אהבתי ממש את המשמעות שלך לציור דבר ראשון, גם העיניים שלה מהממות! הפריע לי רק דבר אחד, השיער, למעלה סתם הפריע לי שיש בחלק העליון של הפרצוף שלה קצת שיער בצד אחד ובשני אין, ושחלק אחד יותר בהיר. חוץ מזה לא מצאתי את הבעיות שדיברת עליהן.. גם הייתי מתה ליכולת ציור כזאת! אני בקושי יודעת לצייר תווי פנים....
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2021, 18:46 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייייייי חנהההההה מה קורה
אוקיי אז יש לי כמה הערות קודם כול, הכנפיים לא נראות כל כך מחוברות לגוף. הן נראות כאילו הן פשוט מן רקע כזה. אין לי שמץ של מושג למה אבל זה פשוט נראה לא נכון השיער מהמם אבל הוא גושי ממש, במציאות כל שערה מתפזרת לאן שהיא רוצה. לדעתי היה כדאי להוסיף כמה שערות בחורים חוץ מזה הציור באמת מהמם את ככ מוכשרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2021, 21:01 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא אני ממש אהבתי את הציור הזה 3>
אבל כן יש לי כמה הערות, סורי :0 אז אני כן אהבתי את השיער, לדעתי הוא כן יצא סבבה לגמרי, אבל כמו שסופי אמרה, הכנפיים כן קצת יצאו יותר ברקע ופחות מחוברות, אולי אפשר להכהות (ככה אומרים?) איפה הכתף בצד ימין (בתמונת מראה) ואז אולי זה יראה מאחורה ולא שטוח, שמצ >< חוצמזה גם ממש הפריעו לי השפתיים, הצורה שלהם לא ממש נכונה למבט מהצד, וגם הן די נראות כמו פשוט גוש אחד... כאילו, מה עם הקו בין השפתיים? וכן גם קצת בעיניים חסר קצת עומק ( לפחות בצד ימין, (אותה צד כמו שך הכתף><) ואולי כן כדי להוסיף קצת הצללה או משהו וזה בטוח ישפר אבל עיניים זה דבר שקשה לצייר ויצא לך ממש יפה, ריספקט! וסורי על הערות, רק מאהבה 3> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |