![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2021, 21:24 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*הפעילות מנוסחת ברובה בלשון נקבה אך פונה אל כל המגדרים. הסטייל של אנטיוכוס||פעילות שלום משתמשים ומשתמשות! אתן נהנות מהחג, אני מקווה? איך אפשר שלא? אני מסכימה! לשחק עם נרות, לאכול סופגניות עם טונה ריבה, וכמובן- החופש! ואתן יודעות מה עושים בחופש? לא, מה עושים בחופש? ממציאים פעילות חנוכה ממש לא מקורית לגאו"ץ, כמובן! וזה בדיוק מה שקורה כאן! יופי, איך זה קשור אלינו? כי אתן טוב, טוב. אז תסבירי לנו מה עושים בה! שיואו, הנה אני מסבירה, סבלנות! טוב, האם אי פעם תהיתם מה היה סגנון הלבוש של האנשים מסיפור חנוכה? נגיד, יהודה המכבי. מה היה הסגנון שלו? האם הוא היה אחד האנשים האלה שלובשים רק שחור, או שאולי מאלה שתמיד חם להם ולובשים מכנסיים קצרים וגופיות מלאות זעה? חוץ מהקטע על הזעה, אנחנו בפנים. אבל מה צריך לעשות? זהו, אתן צריכות לצייר את הדמות ולהמציא לה סגנון! זה לא חייב להתבטא דווקא בלבוש, אפשר להחליט שהסגנון חל גם על התסרוקת או להפך, רק על התסרוקת- הכל אפשרי. בגלל שאין הרבה דמויות מוכרות מסיפור חנוכה, כל משתמשת יכולה להשתמש באיזו דמות שהיא רוצה, לא משנה אם כבר השתמשו בה לפני, העיקר שהסגנון שלה יהיה שונה. הנה הטופס:
הפעילות תסתיים בעוד 10 ימים, והתגמול עליה יהיה 150 חרמשים. בהצלחה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2021, 23:01 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי: את יודעת הדמות מסיפור חנוכה שבחרתי: המכבים- אדידס פותחת את קו המכבים, צו האופנה החדש. הציור של הדמות עם הסגנון שלה: ![]() בעיות/הצעות/חיפושיות מחמד: אני אוהבת חיםושיותתתת -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2021, 09:01 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי: רעות, Biana248
הדמות מסיפור חנוכה שבחרתי: אנטיוכוס הציור של הדמות עם הסגנון שלה: https://imgur.com/DgoUWBr בעיות/הצעות/חיפושיות מחמד: אפשר לקבל חיפושית מחמד? הייתי שמחה לאחת. -------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |