![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 11 2021, 23:16 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
⚡פלאש⚡ פעילות צילום ברור איזה קור!! אני היחידה שקופאת פה? ממש לא! אמנם חששנו שהחורף עלול שלא להגיע, אבל הנה כולנו מתלוננים על הקור. צודקים לגמרי, ואם כל כך קר זאת אומרת שהחורף כאן, ואם הוא כאן זה אומר ש.... שאי אפשר להקליד נורמלי כי האצבעות שלנו קפואות? גם... גם... אבל מה שאני דווקא התכוונתי זה לכך שהחושך מגיע כל כך מוקדם, עד שהגיע מצב שאני יוצאת לבי הספר בחושך וחוזרת בחושך. אז כן, החורף כאן ואיתו הדיכאון הקטן על החושך המוקדם, אבל מכל דבר אפשר להוציא משהו נחמד, נכון? פשוט תגידי מה צריך לעשות וזהו אוקי אוקי... בפעילות הבאה עליכם לצלם תמונה עם כלי העזר השימושי ביותר לחושך, הלא הוא הפלאש!! צילום בעזרת פלאש הוא די מסובך האמת. קל להרוס תמונה כשמשתמשים לא נכון בכלי הזה. התפקיד שלכם בפעילות הזו היא לצלם תמונה בחושך, ולהשתמש בפלאש כדי להאיר את הסביבה. נשמע מגניב! אנחנו מחכים כבר לשקיעה כדי שנוכל לצלם. רק רגע, הפעילות לא מסתיימת בזה. תוכלו גם לשתף אותנו בטיפ משלכם בשימוש בפלאש בצורה שלא תהרוס את התמונה, ולקבל על כך תגמול נוסף של 50 חרמשים. על השתתפות בפעילות תקבלו 300 חרמשים. יש לכם שבועיים להשתתף. בהצלחה :)
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2021, 22:13 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ליה/אנה בצד
התמונה שלי: https://i.imagesup.co/images2/8b76464fc9352...f4abf57dc94.jpg טיפ לשימוש בפלאש: לא חובה שאלות/ הערות/ בקשות/ קר לי: -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2021, 14:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: טליה, בצד
התמונה שלי: http://www.up2me.co.il/imgs/85698624.jpg טיפ לשימוש בפלאש: שאלות/ הערות/ בקשות/ קר לי: חם כאן! אבל וואו, האדים הורסים הכל -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 17:36 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רעות, Biana248
התמונה שלי: https://imgur.com/cmFqUQz טיפ לשימוש בפלאש: לא חובה שאלות/ הערות/ בקשות/ קר לי: דווקא דיי נעים לי עכשיו. -------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2021, 19:58 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על ההשתתפות :) תגמולים ישלחו בקרוב
ננעל -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |