![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 14 2021, 18:41 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אז אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שזה מה שעשיתי כל היום במקום ללמוד למבחן
![]() ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2021, 11:17 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו! זה יצא מהמם! הייתי הורגת (רק בובת פרווה, לא יותר מזה) בשביל נעליים כאלה! אהבתי במיוחד את איך שצבעת את החלק שבאמצע ובעצם 'יצאת מהקווים' של הנעליים. אני כן חושבת שיכולת גם לצבוע בפס שבחלק הקדמי וזה היה יוצא טוב יותר, אבל זה עדיין מאוד יפה. אהבתי מאוד גם את שילוב הצבעים והדרך שצבעת מהבהיר לכהה- למדתי מניסיון שלא להרבה אנשים אכפת מלצייר / לצבוע עם צבעים שמחמיאים זה לזה או לפי 'בהיר לכהה'. לא בדיוק ראיתי דברים דומים שהעלית לכאן אז אני לא יודעת איך זה כשמשווים את זה לאחרים, אבל בכל זאת יצא מדהים!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2021, 14:31 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא! איזה נעליים יפות! אני לא יכולה לא להסכים עם נעמה כי הנעליים באמת יצאו מהממות!! אבל גם לי יש כמה נקודות. השילוב של הצבעים יצא מהמם! איך שזה מורוד לירוק ואז צהוב, כחול ובסוף סגול! אהבתי את איך שבחרת צבעים יחסית בהירים לצבוע בהם על הנעליים הלבנות, אין לי מושג אם מה שאני אציע עכשיו אפשרי או לא (סליחה שאני לא מתמצאת בדגמי נעליים) אבל לדעתי אם היית צובעת גם בחלק הקדמי של הנעל זה היה יכול להוסיף אליה. אבל וואו, הנעליים מהממות! באיזה צבעים השתמשת?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2021, 00:35 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה על התגובות וההערות! לוקחת לתשומת ליבי
ממש שימחתן אותי 3> -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |