![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 14 2021, 19:00 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו שאתם יכולים לראות בכותרת, זה מה שאני עושה במקום להקשיב בשיעור
פלא שאני מקבלת ציונים עוברים בכלל ![]() ![]() ![]() ![]() לכבוד הכינוי החדש :) ![]() ![]() הכיתוב למעלה זו הקדשה לחברה שנתתי לה את הציור >< אשמח לתגובות ותגובות בונות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2021, 20:25 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
וואו! זה ממש יפה! וכל כך מדויק! איך את עושה את זה?? מדהים!
-------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2021, 20:29 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מציירת מהמם ומדהיםםםםם
איזה כישרונית! -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2021, 20:38 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו! זה מהמם!! את כישרונית ברמות! את הציור הראשון פחות אהבתי יחסית לשאר (בגלל שאני פחות אוהבת את הסגנון ציור הזה בכללי) אבל הבגדים יצאו מהמם! וגם הפלג גוף העליון! כן הייתי אולי מקטינה את העיניים שלה.. אבל זה עדיין מהמם! את הציור השני ממש אהבתי! הסקייטבורד יצא מעולה על היד שלה וגם די אמיתי מבחינת מראה, הייתי מעדיפה אם היית 'מצמידה' את החולצה לגוף שלה כי זה נתן לי אווירה של רוח אבל עדיין ממש אהבתי. ציירת דרקון. דרקון. הוא מהמם! הקשקשים שלו מחודדים ומדהימים, הפרצוף שלו מהמם, וואו! אולי הייתי מחדדת את הזקנקן שלו אבל זה עדיין יצא מדהים! הנחשים יצאו מהממים! אף פעם לא הבנתי איך אפשר לצייר את זה בלי להתבלבל איזה נחש צריך לאכול מי.. אבל וואו, זה מדהים! ונחשי! הדמות יצאה ממש מגניבה, הפרצוף והעגילים, אהבתי ממש איך שהעברת את העיפרון כאן כדי ליצור את הצלליות. אז אף פעם לא הבנתי את הקטע של אנשים עם צפרדעים.. אבל צפרדע רוקד! קורע מצחוק! איך שהעברת את העיפרון כדי ליצור את החצאית יצא אדיר!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2021, 20:57 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מציירת מדהים!
![]() והכתב שלך מהמם 3> -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2021, 00:44 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה לכן!
טליה- תודה רבה רבה רבה על התגובה הארוכה, המושקעת והמפורטת!!!!!!! מעריכה את זה ממש. תודה על המחמאות והתגובות הבונות! שימחת אותי ממש :) אני משתדלת לקחת לשתומת ליבי את ההערות המאוד נכונות שנתת לי. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |