![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 15:06 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() עצבו את הפורטל || תחרות רבת שלבים שלב ראשון - עצב את הפורום אז שלום משתמשים! ברוכים הבאים לתחרות העיצוב המתמשכת שלנו. בתחרות העיצוב אתם עומדים לקבל כל כמה ימים משימת עיצוב, ומי שישתתף בכל השלבים עם העיצובים הכי טובים, יזכה בתחרות שלנו. איזה מגניב! מאוד! ואתם בטח תשמחו לשמוע שעל כל משימה תזוכו ב200 חרמשים מהממים. ביחד עם כל ארבעת השלבים, זה יוצא 800 חרמשים! כמובן- המנצח של התחרות שלנו יזכה בתוסף מדהים של 300 חרמשים ו5 נקודות בית. איזה פינוק! אז מה המשימה? כמו שאתם יודעים, הפורטל קרס. וכמובן, זה מוביל אותנו לעיצוב המחודש שלו! במשימה שלנו תצטרכו לעצב סמל חדש לאחד מהפורומים שאנחנו כולנו אוהבים. נגיד בחרתם לעשות לוגו לגאוץ- תוכלו לכתוב בגדול את שם הפורום, להוסיף תמונות או גרפיקות של הדברים בו הוא מתעסק. אפשר טופס? בטח!
המשימה הבאה תפתח בעוד חמישה ימים, מהרו להשתתף! השלב הזה יהיה פתוח שבוע. -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 15:15 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:יעל, חפרנית
קישור לעיצוב שלי: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q...0cg7xA&usqp=CAU איזה פרום עיצבתי: סיפורת ושירה הערות / הארות /שאלות / תחרות מדהימה:אחלה תחרות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 16:14 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: hermione jin granger
קישור לעיצוב שלי: http://www.up2me.co.il/v.php?file=47514033.jpg איזה פרום עיצבתי: גאוץ הערות / הארות /שאלות / תחרות מדהימה: -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 21:30 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רעות, Biana248
קישור לעיצוב שלי: https://imgur.com/SMq0z6d איזה פרום עיצבתי: גאו"ץ הערות / הארות /שאלות / תחרות מדהימה: תחרות מדהימה מאוד! -------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 21:33 PM
|
||
היי רעות! שימי לב- הלוגו שקישרת הינו ציור- והתחרות היא של עיצוב. תצטרכי לערוך או שלא אחשיב לך!
וכן, התחרות באמת מדהימה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 22:54 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: עמליה, בצדדדד
קישור לעיצוב שלי: הנה איזה פרום עיצבתי: גאו"ץ הערות / הארות /שאלות / תחרות מדהימה: יאפ בהחלט מדהים. אבל מה הקשר של הארי לגאוץ? (בתמונה שיש עכשיו)???? -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2021, 19:39 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: נמלה
קישור לעיצוב שלי: https://i.imagesup.co/images2/fd055bd896a52...e2e335b19ba.png איזה פרום עיצבתי: ססש הערות / הארות /שאלות / תחרות מדהימה: בכללי ספיישל מדהיםםםם! כל הכבוד! ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2021, 19:53 PM
|
||
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2021, 11:40 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: את יודעת בצד
קישור לעיצוב שלי: מיאו איזה פרום עיצבתי: ספרימים הערות / הארות /שאלות / תחרות מדהימה: אגב כתבת פרום במקום פורום -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2021, 16:43 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:
קישור לעיצוב שלי: https://imgur.com/Fvx6Gi3 איזה פרום עיצבתי: סיפורת ושירה הערות / הארות /שאלות / תחרות מדהימה: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2022, 11:07 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל. תגמלים ישלחו בקרוב
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |