![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 21:27 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE שם וכינוי בצד: ג'יני הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: זה מרגיש כאילו רק אתמול היה הנשף של 2020. זה עבר מהר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 21:30 PM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי: נועה, סופי ביילי פוטר
-------------------- היי לכולם,
מישהו יכול להמליץ לי על פאנפיקים טובים? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 21:32 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נעמה, המלחמה ממשיכה
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 21:42 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: אלכס, Alex_Rain
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 21:43 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: איתמר, Just Monika
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: נשףףףףףףף אעעעעע נשףףףףףףףףףףף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 21:55 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: hermione jin granger
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 22:02 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: ליה036, אנה
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: אין לך משהו יצירתי חכתוב על הכינוי שלי למה לנסות הודעה זו נערכה ע"י ליה036 ב Dec 19 2021, 17:10 PM -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 22:06 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: נתנאל נתנאלי המתונאל
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 22:07 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: נעם, כינוי.. בצד
עקצתי את המערכת -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 22:29 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד:אריאל רורי המוש!!!
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: ממש מה הקטע אני רוצה להיות עם אור ואבירומי בשולחן!!! תודה מראש -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 22:33 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: אור, איכשהו עדיין שריל בלוסום
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 22:51 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: רוני, Princess of Fanfics
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: לילה טוב! -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 22:51 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו יופי גם הדור הזקן התחיל להירשם. אני יכול להצטרף😎
שם וכינוי בצד:ליאו, בצד/ל/ר/ק/ע ועוד מילים כאלה. סתם, נוב ותיק. הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: פיתה עם חומוס אה כן, לא 100% שאני אהיה לאורך כל הנשף. או שאני אהיה בו בכללי. לא נורא. התגעגעתי לנשף3> איפה שי? או שיר? טוב, הם לא פה אז נחליף אותם! נשףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני הייתי אני אתם לא הייתם כי אני משעמם ביי🙃 -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2021, 23:55 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: חנה
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: נשףףףףףףףףףף 3> -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2021, 00:52 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: איתיחר, המוסקטר האחרון.[/S]סתם
שירה, True Colors הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |