![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 3 4 [5] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 24 2021, 20:28 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: תם, ניקו די אנג׳לו
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: שימו אותי בשולחן עם אנשים כיפיים מקווה שאהיה בבית בסופש הזה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2021, 23:58 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: קורן, בצד
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: כע -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2022, 11:59 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
CODE
שם וכינוי בצד: מילי, בצד הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: למה צריך טופס זה רק שם וכינוי -------------------- לא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2022, 00:40 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: לילי + Hot Chocolate
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: טוב יאללה נרשם בכל זאת כי אני רואה שכן יש כאן אנשים שאני מכירה, ייאיי. אין לי כוח לקרוא את כל רשימת הרשומים, אבל אני אשמח בבקשה להיות בשולחן עם תם ו/או עדי ו/או הגר ו/או אורי, כי יהיה חביב להכיר לפחות חלק מהאנשים >< אה ומאיר אתה אחראי להזכיר לי שהנשף קיים כי אני לגמרי עומדת לשכוח. אני אביא לנשף נצנצים! -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2022, 10:48 AM
|
||
![]() stuck in her daydream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: דינה river song
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: קאמבק השנה alert -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2022, 22:45 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: מאדי merson
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: --------------------
מוסר עבודה (work ethic) סבלנות ידידות התנהגות הוגנת נאמנות לא שיפוטיים לגבי החברה (without bias) מכיוון ויותר מבוגרת ממרבית המשתמשים באתר זה, לא יוצרת קשר. כאן כי אוהבת לקרוא גם את סדרת הארי פוטר חיפוש משמעות אותיות ומספרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2022, 18:20 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגר, דייזי דה גרייט
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2022, 18:30 PM
|
||||
![]() מוגל |
שם וכינוי בצד:איתמר פיתה
מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: --------------------
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 6 2022, 18:35 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי בצד: מי צריך בכלל כינוי
הערות/נשףףףףףף/מה נראה לך שאתה מפרסם רק מחר את רשימת המועמדים: וופס זה נראה שעוד אפשר וקודם פחות יכולתי אז אם אי אפשר פשוט כזה. לא עשיתי כלום. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2022, 20:03 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
זהו! ההרשמה נסגרת עכ......שיו!
תודה לכל מי שנרשם, נתראה בנשף במוצאי שבת! מי שלא נרשם – לא הכל אבוד! תוכלו להשתתף בנשף גם אם לא נרשמתם! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |