![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 19 2021, 21:25 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המדים החדשים||שלב שלישי הי מהממים שלי, מתרגשים לפני השלב האחרון בפעילות שלנו? ![]() ![]() כן ברור! אנחנו... רגע מה? אמרת שלב אחרון?! אכן כן ![]() ![]() ברור! רק תני לנו משימה ואנחנו נבצע אותה. מעולה! אז המשימה שלכם היא כך: אחרי שעיצבנו חולצה, מכנסיים, ואקססוריז, אנחנו עומדים לעצב ![]() ![]() ![]() • • • • • • • נעליים! ![]() ![]() ![]() מה יכול יותר להתאים ללוקים שלנו מאשר נעליים שמעוצבות בהתאם לבית שבחרתם? אני לא הייתי מתנגדת ללבוש נעלי סלית’רין מהממות... ואתם? ברור! אנחנו כבר חולמים על לוק הגריפינדור המשופר שלנו.... מצויין! אני אסביר יותר מפורט. בשלב השלישי אתם תצטרכו לעצב - נעליים. אבל כמובן שלא סתם נעליים, אלה נעליים שמתאימות לבית שממנו עיצבתם עת שאר הלוק. פשוט, אה? אני אתן דוגמה: נעלי גרחפינדור! אני יכולה לעשות נגיד כפכפים אדומים, שיהיה מצוייר אריה עליהם, או מגף בורדו עם שרוכים אדומים. מוזמנים להמשיך לפי היצירתיות שלכם! אוקי, אבל שלא תחשבי שהפעם שכחנו.... ברור! התגמולים. על השלב הזה תתוגמלו ב280 חרמשים חדשים מהניילונים! ביחד עם כל שאר השלבים... אתם כבר עשירים! בונוס מיוחד, מי שעשה את כל השלבים יקבל 3 נקודות בית! הפעילות תיגמר בעוד שבוע וחצי, אשמח אם תשתתפו! ![]() ![]()
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 19 2021, 21:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: יו נואו איט
קישור לעבודה שלי: http://www.up2me.co.il/imgs/53631071.jpg האם השתתפתי בכל השלבים: יאפ הערות, הארות, נקניקיות מעופפות הכי טובות: מגנטיות מ-ג-נ-ט-י-ו-ת-!-!-! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2021, 23:20 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נעמה, המלחמה ממשיכה.
קישור לעבודה שלי: http://www.up2me.co.il/v.php?file=61066062.jpg האם השתתפתי בכל השלבים: אה-הא. הערות, הארות, נקניקיות מעופפות הכי טובות: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2021, 08:02 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי- רעות, Biana248
קישור לעבודה שלי- https://imgur.com/3c1TSGu האם השתתפתי בכל השלבים- אהא. הערות, הארות, נקניקיות מעופפות הכי טובות - -------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2022, 19:51 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על ההשתתפות :) תגמולים ישלחו בהקדם
ננעל -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |