![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 19 2021, 21:27 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עצבו את הפורטל || תחרות רבת שלבים שלב שני- עצב את המשתמש שלום לכם, וברוכים הבאים למשימה השניה! קישור לשלב הראשון כאן. אז אחרי שעיצבתם את הפורומים שכולנו אוהבים, אולי תשימו לב למשהו קטנטן. מה? הסמלים! כל הסמלים החמודים שכולנו שמים בתור תמונת הפרופיל של המשתמש שלנו, פשוט נעלמו! אז כמובן, תמיד תוכלו להעלות תמונה חמודה של חתול מהאינטרנט, אבל אנחנו ניקח את זה למקום שונה. אתם צריכים לעצב לעצמכם סמל אישי חדש וחמוד! זה מאוד פשוט- רק לוגו קטן עם שם המשתמש שלכם. פעם אפילו היה אתגר כזה! בלוגו חייב להיות שם המשתמש שלכם, מוזמנים להוסיף עוד פרטים! אפשר טופס? בוודאי!
כמובן, גם על שלב זה תתוגמלו ב200 חרמשים. השלב הבא יפתח בעוד כמה ימים, והמשימה הזאת תסגר עוד שבוע. -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2021, 16:57 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אבישג, בצד
קישור ללוגו שלי: https://i.imgur.com/d1ULXIF.png הערות / הארות / שאלות / איזה כינוי מהמם יש למאיה: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 22 2021, 19:29 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: בצד
קישור ללוגו שלי: http://www.up2me.co.il/v.php?file=36143311.jpg הערות / הארות / שאלות / איזה כינוי מהמם יש למאיה: -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2021, 00:06 AM
|
||
שם + כינוי: עמליה, לאומאתכלום
קישור ללוגו שלי: הרי לך הערות / הארות / שאלות / איזה כינוי מהמם יש למאיה: כןכןכן אחלה כינוי. אין על קנווה ביקוםםםםםםםםם!!!!1!! -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2021, 21:02 PM
|
||
שם + כינוי: נעמה, הוקאיי
קישור ללוגו שלי: http://www.up2me.co.il/v.php?file=43997100.png הערות / הארות / שאלות / איזה כינוי מהמם יש למאיה: איזה פעילות נחמדת איזה לוגו מהמם יצא לי, פעם ראשונה שאני מעצבת לוגוווווו -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2021, 19:56 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על ההשתתפות :) ננעל
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |