![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 |
|
פורסם ב: Dec 20 2021, 14:30 PM
|
||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
בית הספר וואגאדו לכישוף ולקוסמות [Wag-a-du]
![]() על אף שבאפריקה יש מספר בתי ספר קטנים לכישוף ולקוסמות, יש רק אחד שעמד במבחן הזמן (לפחות אלף שנים) והשיג מוניטין בינלאומי מעורר קנאה: וואגאדו. בהיותו בית הספר הגדול ביותר מכל בתי הספר לכישוף ולקוסמות, הוא מקבל תלמידים מכל רחבי היבשת הענקית. הכתובת היחידה שניתנה אי פעם לבית הספר היא "הרי הירח"; מבקרים מספרים על בנין מרהיב אשר נחצב על צלע ההר והתעטף בערפל, כך שלעיתים זה נראה כאילו הוא פשוט מרחף באוויר. חלק מן הקסמים (יש שיאמרו כל הקסמים) נולדו באפריקה, ובוגרי בית הספר וואגאדו בקיאים במיוחד באסטרונומיה, אלכימיה ושינויי צורה עצמיים. השרביט הוא המצאה אירופאית, ובעת שקוסמים ומכשפות אפריקאיים אימצו אותו ככלי שימושי במאה האחרונה, לחשים רבים מוטלים על ידי שימוש באצבע או באמצעות מחוות ידיים. זה מקנה לתלמידים שסיימו את לימודיהם בוואגאדו קו הגנה חזק באם הם מואשמים בהפרת אמנת הסודיות הבינלאומית ("רק נופפתי לשלום, לא התכוונתי שהסנטר שלו ייפול"). במפגש של הסימפוזיון הבינלאומי לאנימאגוס שנערך לא מזמן, קבוצת בית הספר של וואגאדו משכה הרבה תשומת לב תקשורתית כאשר המיצג שלהם של שינוי צורה מתוזמן כמעט גרם למהומה. קוסמים ומכשפות מבוגרים ובעלי יותר נסיון הרגישו מאויימים מחבורת ילדים בני 14 שמסוגלים להפוך את עצמם לפילים או צ'יטות מתי שהם רוצים, ותלונה רשמית הוגשה לקונפדרציית הקוסמים הבינלאומית על ידי אדריאן טאטלי (אנימאגוס: גרביל). רשימת המפורסמים הארוכה של קוסמים שלמדו בבית הספר וואגאדו כוללת גם את באבאג'ידה אקינגבאד, שהחליף את אלבוס דמבלדור בתפקיד המאגוואמפ העליון בקונפדרציית הקוסמים הבינלאומית. תלמידים מקבלים הודעה שהם התקבלו לבית הספר וואגאדו על ידי שליחי חלומות, אשר נשלחים על ידי המנהל או המנהלת של בית הספר באותה עת. שליחי החלומות מופיעים בפני הילדים בעת שהם ישנים, והם משאירים אצלם אסימון, בדרך כלל אבן חרוטה, שנמצאת בידו של הילד כאשר הוא מתעורר. שום בית ספר אחר לא משתמש בשיטה זו לבחירת תלמידים. ![]() (בתמונה: ילד מקבל ביקור משליח חלומות. ניתן לראות את האסימון ביד שלו.) ***כל המידע המופיע במאמר זה נכתב ואומת באופן רשמי על ידי ג'יי קיי רולינג*** שיהיה לכולם יום קסום :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2021, 15:35 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין מאוד, זה כזה מגניב שהם לא צריכים שרביטים ויכולים לכשף ככה סתם. הקטע של מישהו שהפיל בטעות סנטר נשמע קצת מוזר, אבל היי, זה אומר שהם יכולים להיות פושעים ואף אחד לא ייקע מי עשה את הפשע.
-------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2021, 16:39 PM
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
אף קוסם לא צריך שרביט, השרביט הוא רק כלי שעוזר לתעל את כוח הקסם של אותו קוסם. הרבה פעמים אנחנו רואים קוסמים משתמשים בלחשים ללא שרביטים. הם פשוט שכללו את האמנות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2021, 16:42 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו מדהים
אני מתה על בתי ספר שהם לא הוגוורטס (לא שיש לי משהו נגד הוגוורטס אבל אילברמורני זה מדהים) קראתי על בית הספר בוויקפוטר, וכל כך רציתי שמישהו יעשה לזה סיקור וואו, זה מדהים. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2021, 18:40 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו. כל הכבוד!
סיקור ממש מעניין. כיף ללמוד על עוד בתי ספר חוץ מהוגוורטס:) -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2021, 10:07 AM
|
||
קישורים לערכים ב-ויקיפוטר:
1. בית_הספר_אילברמורני_לכישוף_ולקוסמות/http://harrypotter.fandom.com/he/wiki 2. בובאטון 3. קאסטלאוברושו 4. דורמשטרנג 5. הוגוורטס 6. מאהוטוקורו 7. וואגאדו/http://harrypotter.fandom.com/he/wiki -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2021, 11:39 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כיף ללמוד מידע חדש במיוחד כשהוא כתוב בצורה ברורה כזאת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2022, 18:50 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש מעניין וכיף לקבל עוד מידע על עולם הקסמים ועל עוד בתי ספר
תודה רבה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2022, 21:28 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
איזה מגניב שהם לא צריכים שרביט
-------------------- רייבנקלו- כי לונה לאבגוד משלנו רייבנקלו- כי כל החכמים איתנו רייבנקלו - כי הנשר הוא המלך (מלך העופות) בצורה נשרית רייבנקלו - כי תבונה היא חיונית רייבנקלו - כי מישהו חייב להצליח בלימודים רייבנקלו - כי החכמים הכי שווים רייבנקלו - כי כחול יפה מקום ראשון רייבנקלו - כי יצירתיות תמיד בראש גאון רייבנקלו - כי אוויר חשוב מאוד רייבנקלו- כי חכמה כולם מבקשים עוד רייבנקלו - למידה היא חלק מהסקרנות רייבנקלו- כי חייבים קצת גם רעות רייבנקלו - כי הגבירה באפור הכי טובה רייבנקלו- כי המייסדת שלנו הכי חכמה רייבנקלו - כי בקווידיץ' הפלפאף תמיד יפסידו רייבנקלו- כי רייבנקלו תמיד כובדו רייבנקלו - כי חייב שיהיה מישהו שיענה על כל השאלות רייבנקלו- כי חייב מי שיהיה בראשו יהיו גם מחשבות
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 22:17 PM
|
||
![]() מוגל |
מה המצב
-------------------- משפחת בלק טהורים כל הזמן
|
|
פורסם ב: Jun 2 2022, 22:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגניבבב ממש
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
|
|
פורסם ב: Jun 16 2022, 11:09 AM
|
||
![]() מוגל |
צונזר
-------------------- צונזר
|
|
פורסם ב: Jul 27 2022, 16:19 PM
|
||
![]() מוגל |
וואו תודה על המידע
|
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 22:43 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מכיר את בתי הספ למרות שהמידע ממש יפה (פססס זה בית הספר האהוב עליי)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2022, 22:03 PM
|
||
אני חושבת שהבית ספר הזה קול ברמות, במיוחד המבנה והמיקום שלו פשוט מגניבים!
![]() -------------------- נענע בננה🔹️19🔹️אין עוד פרטים חשובים חולת הארי פוטר | BTS | סקיז | בייסיקלי כל הקייפופ LA CHI MO LA LA "האמונה שלי היא שהאמת תמיד עדיפה על השקרים" "אתה באיזשהו שלב מתחיל להאמין שהכל אפשרי אם יש לך מספיק חוצפה" "רון: "אני לא מטומטם, אתה יודע", הארי: "אבל אתה עושה חיקוי מעולה של מטומטם" "מה שמשנה זה לא האדם שנולדת, אלא האדם שגדלת להיות" פיפול לייף איז גוד (חוץ מישלי...) תהנו בחיים! חיים פעם אחת! ותלכו לבית ספר מה אתם עושים פה בכלל? חח יאללה נתראה עוד חודשיים שלושה נראה אם אני לא אתאבד עד אז... צ'או! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |