האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

אישור לירי
פורסם ב: Dec 20 2021, 18:51 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: פרופסורים
חרמשים: 48032
מגדר:female
משתמש מספר: 75272
חפצי המשתמש: צפה

היי, אני רוצה לדבר על משהו שמאוד מציק לי- החמרות תנאי הירי של חיילים על מחבלים, חייל רואה מולו מחבל שכבר מוציא סכין או אחדח ובא לפגוע בו או במישהו אחר ומה שהוא צריך לעשות במקום לירות מיד זה לחכות לאישור ממישהו למעלה. באמת שזה נורא אי אפשר להגן ככה, חיילים הרבה יותר מפחדים והמחבלים חוגגים, אני מבינה את זה שאסור לירות בכל אחד וגם את זה שמותר לירות רק אם הוא בא לפגוע אני יחסית מבינה אבל ככה? מעמידים חיילים למשפט על זה שהם הגנו על עצמם או על מישהו אחר, זה מפחיד. גם המחבלים מבינים את זה ומתחילים לעשות פיגועים בלי להסס וכבר שמעתי על ילדה בת 15 ואשה בת 64 (נראה לי) שעשו כי אסור לפגוע בהם.

אבל דיי לחפור ולקטר אני רוצה לשמוע מה דעתכם

מה לדעתכם הסיבה לכך שעשו את האיסורים האלה? האם זה מוצדק? המחיר שמשלמים על זה שווה את זה או לא? אתם לא חושבים שצריך להפסיק את זה?
אשמח ממש לשמוע אתכם אז תגיבוו

--------------------
יעל שרה||דוסה ומתנחלת||קוראת וכותבת||פיזיקה ומדמ"ח

סס"ש||רייבנ||מ.צ"ד

User Posted Image

בס"ד
בעז"ה
לה"ו

עד הניצחון המוחלט

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Dec 20 2021, 19:30 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 402
מגדר:female
משתמש מספר: 78297
חפצי המשתמש: צפה

לדעתי זה באמת נורא לא מוצדק שאנחנו צריכים לחיות בפחד מתמיד שמחבל יבוא להרוג אותנו או יפגע בנו ואז המשטרה או צה"ל יבואו ולא יעשו כלום חוץ מלתת למחבלים חודשיים בכלא פלוס חיילות להזדיין איתם, אין לזה שום הצדקה. בעיקר לזה שמלא אנשים ממנו נרצחים ועדיין קוראים לנו אלימים! אנחנו צריכים לזקוף ראש להילחם בכול הכוח בדבר הזה, בעצמנו! כי צה"ל והמטרה לא עושים כלום בקשר לזה!!!! cfed93e2.gif th_116_.gif

--------------------
הסוף תמיד טוב! ואם לא טוב כנראה לא הסוף😘

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025