![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 25 2021, 23:09 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לכולכם :)
למי שלא ראה, פתחתי בפורום פעילות חדשה שבה אני נותנת לכם שלוש מילים שלא קשורות זו לזו, ועליכם לצייר ציור שמקשר בינהן. קישור לפעילות- https://hportal.co.il/index.php?showtopic=165771 אני אמנם לא יכולה להשתתף בפעילויות של עצמי, אבל זה לא אומר שאני לא יכולה לבקש מאיתמר שייתן לי שלוש מילים, נכון? בכל מקרה, איתמר החליט שאני צריכה לצייר ציור עם צב נינג'ה, קפוצ'ון ודגל שוודיה. ![]() פעם ראשונה שאני מציירת בצבעי עיפרון, והאמת שזה ממש כיף! מוזמנים להשתתף בפעילות! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2021, 09:10 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יווו איזה מגניב יא מהממת
צבעי עיפרון זה הכי כיף! ובאמת שמאוד קל להשתפר בזה וגם קל להיות טובים בזה ישר תשתפרי ותהני! -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2021, 16:31 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
וואי זה ממש יפה!!!
![]() הרגליים שלו קצת מוזרות, הן נחתכות באמצע... זה בכוונה? חוץ מזה, אני הייתי שמחה לראות משהו קצת יותר יצירתי ומקורי, אבל זה בעיקר קשור למילים שקיבלת יפה מאוד! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2021, 16:55 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה בהחלט, איזה דגל מתנפנף!
רק חבל שהקפוצ'ון הוא לא בדוגמת דגל שןןדיה... -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2021, 15:26 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זה מהמם! הצבעים של העפרונות הצבעוניים השתלבו ממש יפה בציור, קצת הפריע לי שהצב נינג'ה מחזיק את הדגל בחלק העליון של הדגל, בדרך כלל צבים (ובני אדם) מחזיקים את הדגל בקצה התחתון או קצת מתחת לאמצע המקל של הדגל. אהבתי ממש את הקפוצ'ון, הוא יצא יפה ממש!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |