![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 27 2021, 21:12 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקטע מדבר על בחור שמנסה להתאושש אחרי שהחברה שלו מתה מסרטן
לא מבוסס על סיפור אמיתי אבל ייתכן שזאת פריקה, אני מרגישה ממש עצובה היום -------------------------- עוד על שלכת נושר הוא יושב ומהרהר הוא חושב עלייך איך מחלה הצליחה אותך להביס אותך העליזה הקופצנית איך לא הצליח להציל לשמור, להגן לחבק ואיך לא תראי עוד- עלה שלכת נושר ------------- זה די גרוע וממש קצר אבל הייתי חייבת להוציא את העצב שלי בקטע ת''ב? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2021, 21:18 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו.
![]() זה עצובבבבב🖤 את ממש מוכשרת. זה נורא העציב אותי:( טוב, אין לי ת"ב. זה באמת מאוד יפה. מוזמנת לפרוק בינשוף... -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2021, 21:20 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו. עצוב ומאוד יפה.
את באמת נורא מוכשרת. אם את רוצה לדבר, את תמיד יכולה לדבר איתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2022, 12:08 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה רבה
על הת''ב ועל הנחמדות לאב יו סו מאץ' -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |