![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 28 2021, 11:26 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבצלצל שלי || פעילות היי! מה קורה? ![]() ![]() ![]() אוקיי, קלטתי, מה הקטע שלכם עם בצלצלים? מה? אפשר להביע איתם הכל! אני לא חושבת שה-כללל מה אם בצלצל שדופק את הראש שלו על הרצפה? או שלועס מסטיק? אוקיי, אוקיי, הבנו ועל זה בדיוק תהיה הפעילות היום! אתם תצטרכו לעצב או לצייר בצלצל חדש! כמובן שאתם לא צריכים ליצור גיף אלא רק את ההבעה הכללית, נגיד כמו בדוגמה, בצלצל שדופק את הראש שלו לא יהיה בחלק שהוא עומד אלא כשהראש שלו על הרצפה. הבנתם? הבנו, הבנו, יש אולי בצלצל שמביא חרמשים? הממ, רעיון טוב לבצלצל... אבל הבנתי למה אתם מתכוונים, תוכלו לקבל 290 חרמשים על עיצוב או ציור הבצלצל והבצלצל שיהיה הכי מקורי לדעתי יקבל בונוס של 100 חרמשים. כמובן שצריך גם בצלצל עם טופס:
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 28 2021, 15:31 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:
קישור לבצלצל שלי: https://ibb.co/LCQ8kSH COLOR=Chocolate]]הסבר על הבצלצל שלי (לא חובה):[/COLOR] בצלצל שמקיא קיא ירוק, יש כבר אחר אבל הוא מקיא קיא כחול... הערות/הארות/בצלצליםםם: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2021, 16:38 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רעות, Biana248
קישור לבצלצל שלי: https://imgur.com/c5oCLOw הסבר על הבצלצל שלי (לא חובה): בצלצל ש... קורא ספר! מדהים, נכון? הערות/הארות/בצלצליםםם: -------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2021, 22:01 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2022, 19:02 PM
|
||
![]() מוגל |
CODEשם + כינוי: רוני הרמיוני גריינגר
קישור לבצלצל שלי: ![]() הסבר על הבצלצל שלי (לא חובה): רואה טלוויזיה הערות/הארות/בצלצליםםם: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |