![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 |
|
פורסם ב: Dec 30 2021, 22:13 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2021, 22:18 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו מהמם!
באיזו אפליקציה השתמשת? -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2021, 22:21 PM
|
||
תודה:)
השתמשתי באפליקציה 'אייביס פיינט X' -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2021, 22:23 PM
|
||
וואו ממש יפה, הבוהק של העגילים יצא מהמם וגם העיניים. אני לא יודעת אם זה אצלי רק במחשב אבל היה לי קשה יותר להסתכל על זה כי הייתי צריכה לגלול למטה, חוץ מזה ממש אהבתי את הציור גם שמתי לב לזה שהקווים עכשיו השתנו מהציורים הקודמים שלך, אולי הייתי מוסיפה קצת פרטים לרקע / שיער אבל חוצמזה אהבתי.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2021, 22:26 PM
|
||
וכפי שאמרת בעצמך, קשה לעשות שיער מציאותי בציור שלא צויר ביד. לגבי הרקע- אם 'אין לי כוח לחפש דברים שמאחורי החלק קדמי של המוח שלי', למה בדיוק נראה לך שהייתי מציירת רקע מושקע כשהילדה היא בכל מקרה החלק המרכזי בציור? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2021, 23:15 PM
|
||||
יו גם אני משתמש בזה! כאילו ממש רק התחלתי וציירתי שני ציורים אבל אני בבידוד ותכננתי להשתפר בזה ממש עכשיו ציירתי! -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2021, 23:27 PM
|
||
מגניב:)
גם אני רק התחלתי להשתמש בזה- עשיתי בה רק 3 ציורים, וזה היחיד שטרחתי להעלות לכאן (עצלנות זה מדבק, אז תיזהר). -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2021, 23:29 PM
|
||||
וואו כל כך יש כל כך הרבהדברים שאני רטצה להעלות לכאן אבל אנלי כוח זה לא שזמן חסר נגיד תכננתי להעלות את התיק עבודות שלי ובסחף פשוט לא הספקתי -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 30 2021, 23:37 PM
|
||
אתה בטוח שאתה לא התאום האבוד והצעיר בשנתיים שלי? זה נשמע כמו תיאור מדויק להחריד שלי.
|
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 10:01 AM
|
||||
בזה שיש לי תאומה עם תכונות דומות אני משער שלא. וואי באלי לנסות לצייר אנשים כאלה כמו שלך. הלכתי לנסות! -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 11:36 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי, מהמם! אהבתי שהשתמשת בכמה צבעים בודדים, ולמרות זאת הציור מאוד מעניין ויפה! מושלם כרגיל
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 11:59 AM
|
||
למאיה- בהצלחה:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 12:22 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו יצא מהמם ממש אהבתי
אבל חיבת להודות שאם הייתי פוגשת את הילדה הזאת במציאות היא היתה מלחיצה אותי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 13:38 PM
|
||
חחח, תודה:)
|
|
פורסם ב: Jan 2 2022, 17:50 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצא ממש מהמם, ממש אהבתי!
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |