![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 18:22 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז כמו שאמרתי- גיליתי שאני ונעמה משתמשות באותה אפליקצית ציור אז החלטתי לנסות את סגנון הציור שלה למרות שנעמה היא אחת ויחידה. אז כן- מה עוד יש לצייר בעקבות נעמה אם לא דמות מהשרשור שלי ושל נעמה.
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 19:50 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני באמת אחת ויחידה *פרצוף יהיר*
ועכשיו אמשיך יותר ברצינות- יצא לך ממש טוב! כן, האוזניים צריכות קצת יותר למעלה - קצת מתחת לעין - ושכחת לעשות גבות. קפל העפעף יצא קצת ארוך מדי בעין שמאל וחלק מהפסים לא שווים ברוחב שלהם (אבל גם לי יש את הבעיה הזאת בציורים בטלפון / טאבלט, אז זה לא אומר הרבה כשזה בא ממני). אבל הוא עדיין מדהים; אני ממש אהבתי את השיער שלה - הוא יצא מהמם! - ואת השפתיים, למרות שאני חושבת שהן יהיו יותר יפות אם היית צובע אותן בורוד דהוי בהיר. העיניים גם יצאו יפות למרות שלא עשית להן ריסים - אבל זה לא קריטי, הרבה צייירים בסגנון הזה משאירים את העיניים ככה, למרות שזה יותר לציורים של בנים. (נתת לי השארה עכשיו, אני אלך לנסות לצייר את אנה) אני מקווה שלא פגעתי בך עם ההערות שלי:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 19:56 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה זהכלכצכיף לקבל ממך ככה תב כי את מבינה באמת מה צריך לתקן פה.
דרך אגב- רב הפסים שווים כי השתמשתי בסרגל סימטרי מגניב כזה. לגבי העיניים, בכוונה לא עשיתי גבות וריסים. לא מתאים כאן לדעתי פשוט. הלכתי לעשות עוד אחת, זה ממש כיף! -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 19:58 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה:) וכמובן שזה כיף- יש סיבה לכך שאני עושה את זה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |