![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 23:31 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2022, 15:15 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצא נחמד ממש, אהבתי מאוד את איך שעשית את השיער עם המברשות בחלקים שהוא יותר 'נופל' כזה על הכתפיים, פחות אהבתי את זה שיש קווי מתאר של האוזניים למרות שהשיער נראה כאילו הוא על האוזניים (ואני אומרת את זה מניסיון), חוץ מהאוזניים ה באמת יצא חמודי.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2022, 22:00 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי יצא חמוד ממש, אבל אני גם מסכימה עם טליה, וגם השיער שקוף מידי לדעתי- קצת מוזר שהשיער על האוזניים אבל בכל זאת רואים את האוזניים. אבל חוץ מזה יצא ממש טוב וחמוד. ממליצה לך לבדוק טיפים באינסטגרם וביוטיוב לאפליקציה, תוכלי לעשות דברים ממש ממש טובים.
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |