![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (33) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:11 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו עקף אותי בתור.
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:11 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יחככככככככככככככככככ
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:12 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פוף
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:12 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוצפה של אנשים -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / כל הבנות רוצות את בצלאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / Ten Duel Commandments / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:13 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נונ575ומהא
-------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:14 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יייייייייייייייייי
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
הארי פוטר
האתר והפורומים · מדיה · הספרים · הדמויות · הסרטים · השחקנים · שונות פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד מממנים נשף אנשי השנה 2021 HPortal - פורטל הארי פוטר -> מחלקת החינוך -> נשף אנשי השנה 2021 חוקי הפורום חדשות הנשף: פיית הטפסים תפסה טיפוס בדרגת טפסר שהיה תפוס בגב ❄ עקב וריאנט בשולחן 3, על כל הנוכחים לבצע אנטיגן. הנהלת הפורומים בתגובה: זה וריאן, לא וריאנט קפיצה לעמוד (9) « ראשון ... 7 8 [9] קפיצה לעמוד V ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זה פרסם נושא חדש 🧚🏻♀️התור לשירותים! Winifred פורסם ב: היום ב-19:00 צטט הודעה Living with my eyes closed ***** פרטי משתמש קבוצה: מסדר מרלין הודעות: 4981 חרמשים: 112129 מגדר:female משתמש מספר: 65051 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 15.11.2017 מישהו עקף אותי בתור. -------------------- User Posted Image User Posted Image --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top linh song פורסם ב: היום ב-19:00 צטט הודעה קוסם מתקדם ****** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 6397 חרמשים: 7568 מגדר:female משתמש מספר: 77312 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 13.06.2021 יחככככככככככככככככככ -------------------- User Posted Image רייבנקלו- חיות הפלא- לא אוהבת J.K Rowling , כן אוהבת ה"פ- 3> wolfstar- נשים קטנות- KotLC- מקיף מילאנו- ביונסה- סוקיף- שרשורים- תקראו לי לין - Queen- היורשים- lumity- הרמיוני גריינג'ר... ועוד ככ הרבה דברים:) User Posted Image User Posted Image אם את\ה לא רואה אותי כמו שאני את\ה צריך\ה משקפיים. כינוי משותף (ומדהים) עם טליה User Posted Image User Posted Image User Posted Image User Posted Image User Posted Image --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top _פוף_ פורסם ב: היום ב-19:01 צטט הודעה צוות אספרגוס ****** פרטי משתמש קבוצה: פרופסורים הודעות: 6464 חרמשים: 261 מגדר: משתמש מספר: 73678 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 12.10.2020 פוף -------------------- אבידג @ איך שתרצו # 14 קישור קטן וחמוד כזה בחתימה יש לי סוד שאף אחד לא יודע/ החבר היחיד שלי זה יואל גבע סתם נראה לכם שהוא חבר?/ רק שאלות מגעילות במתמטיקה הוא מחבר חבר שולברג זה חבר/ תרגילים נבחרים הוא פותר אבל תכלס הכי שווה/ להיות חבר של גל נווה אה אנשים, יש נשף, לכו להצביע. אה ואני בגריפינ למי שתהה אה והטריוויה בחמישי בשבע. (שלישי בשש נשמע יותר מגניב) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top גורג הסקרן פורסם ב: היום ב-19:01 צטט הודעה טרול ** פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 433 חרמשים: 4053 מגדר:female משתמש מספר: 75549 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 12.03.2021 QUOTE (Winifred @ Jan 8 2022, 18:00 PM) מישהו עקף אותי בתור. חוצפה של אנשים -------------------- User Posted Image "התקווה היא התכחשות למציאות. היא משולה לגזר שמטלטלים לפני סוס משא על מנת שיוסיף למשוך בעול בניסיון שווא להגיע אליו." "האם אתה טוען שעלינו לומר נואש?" שאל תניס. "אני אומר שעלינו להיפטר מן הגזר ולצעוד קדימה בעיניים פקוחות." - דרקונים של דמדומי הסתיו, עמוד 476. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Wolves פורסם ב: היום ב-19:02 צטט הודעה קוסם מתחיל **** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 1563 חרמשים: 4164 מגדר:female משתמש מספר: 81792 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.09.2021 נונ575ומהא -------------------- הזאבים מגיעים אליכם אאווווווווווווווווו (זקוקה לחרמשים באופן דחוף, אם אתם יכולים לתת לי אז...) אאוווווווווווווווווווווווווווווו ותזכרו לא לנטוש פאנפיקים, אחרת אני ארצח אתכם אאוווווווווווווווווווווווווווווו 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺 פרסמתי פרק חדש לפיק שלי, נפגשים 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺 בקרו בפיק שלי, סיפור הקוואמים הישנים []ארטמיס[] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] זאבונת [] שומרת הערים האבודות [] סוקיף/ קיפוסטר [] לילה [] תיכנסו לפיקים שלי, אאווווווווו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Happier Than Ever פורסם ב: היום ב-19:03 צטט הודעה קוסם מתחיל **** פרטי משתמש קבוצה: גריפינדור הודעות: 1340 חרמשים: 7984 מגדר:male משתמש מספר: 34959 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 12.10.2011 יייייייייייייייייי -------------------- תנאלי המתונאל פורסם ב: היום ב-19:03 צטט הודעה i think i know... O, no, i do not ****** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 7099 חרמשים: 25735 מגדר:male משתמש מספר: 75038 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 26.01.2021 מי ינצח מי ינצח???. -------------------- אור לבן כבר נעלם נתנאל 🤮 11 🤮 המעון של מיס פרגרין לילדים משונים 🤮 טניס שולחן, לא פינג פונג, אנשים!!! 🤮 סס״שניק בלב ובנשמה 🤮 Pink panther User Posted Image מעצב חתימות בחינם :> אם אף פעם לא תכנסו לכאן, לעולם לא תדעו מה יש כאן. אז כדאי לכם. פורום סס''ש מחכה לכם/ן עם אתגר שבועי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Winifred פורסם ב: היום ב-19:03 צטט הודעה Living with my eyes closed ***** פרטי משתמש קבוצה: מסדר מרלין הודעות: 4982 חרמשים: 112130 מגדר:female משתמש מספר: 65051 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 15.11.2017 Sigh -------------------- User Posted Image User Posted Image --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Wolves פורסם ב: היום ב-19:03 צטט הודעה קוסם מתחיל **** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 1566 חרמשים: 4167 מגדר:female משתמש מספר: 81792 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.09.2021 וחההו4ס3נבקצ -------------------- הזאבים מגיעים אליכם אאווווווווווווווווו (זקוקה לחרמשים באופן דחוף, אם אתם יכולים לתת לי אז...) אאוווווווווווווווווווווווווווווו ותזכרו לא לנטוש פאנפיקים, אחרת אני ארצח אתכם אאוווווווווווווווווווווווווווווו 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺 פרסמתי פרק חדש לפיק שלי, נפגשים 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺 בקרו בפיק שלי, סיפור הקוואמים הישנים []ארטמיס[] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] זאבונת [] שומרת הערים האבודות [] סוקיף/ קיפוסטר [] לילה [] תיכנסו לפיקים שלי, אאווווווווו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Alex_Rain פורסם ב: היום ב-19:04 צטט הודעה Just belive you can be who you want to be ~ sencerily, me **** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 2977 חרמשים: 16469 מגדר:female משתמש מספר: 73261 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 03.09.2020 חיעכגכעיחל -------------------- 💜Alex🧡She/Her💛IDKHow💚Beta💙Hey Craig❤️ User Posted Image Sheesh, I'm not that crazy Jinx --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top קוראת וכותבת,הארי פוטר פורסם ב: היום ב-19:05 צטט הודעה קוסם מצטיין ******* פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 12231 חרמשים: 20496 מגדר:female משתמש מספר: 75841 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 12.04.2021 ההבכסבהגיסב -------------------- גברת ג' המסתורית יותר מידי 🌵 12 ב-22.2.2022 🌵 אוכל,פשוט אוכל 🌵 מאיה כבר לא גנבה לי את הגיף 🌵 יותר מידי שרשורים יש כבר פרק שני, למה אתם מחכים? User Posted Image אני אכן משוגעת, האם זה אומר שזו אשמתי? לא כל שעות השינה הללו בטוח יקלקלו לי משהו במוח -אני בתור דראקו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top נתנאלי המתונאל פורסם ב: היום ב-19:05 צטט הודעה i think i know... O, no, i do not ****** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 7099 חרמשים: 25735 מגדר:male משתמש מספר: 75038 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 26.01.2021 סדלחשמבסלדשססשדסז'שג -------------------- אור לבן כבר נעלם נתנאל 🤮 11 🤮 המעון של מיס פרגרין לילדים משונים 🤮 טניס שולחן, לא פינג פונג, אנשים!!! 🤮 סס״שניק בלב ובנשמה 🤮 Pink panther User Posted Image מעצב חתימות בחינם :> אם אף פעם לא תכנסו לכאן, לעולם לא תדעו מה יש כאן. אז כדאי לכם. פורום סס''ש מחכה לכם/ן עם אתגר שבועי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top 2 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים) 2 משתמשים: סופר זארינה, Wolves קופי פייסט זה דבר מדהים! -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי ינצח מי ינצח???.
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigh
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
וחההו4ס3נבקצ
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:15 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיעכגכעיחל
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:16 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההבכסבהגיסב
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סדלחשמבסלדשססשדסז'שג
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
עכגיכהאחכ
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:17 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
'קראטו
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |