![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (33) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:48 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהנמחלוטאגכהנמצ
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:49 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ע כ ו67נר
-------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1234567890-
![]() -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
וארק'דגכעיחלך
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
נו כבררררר אני חייב לשירותיםםםם זוזווווו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:50 PM
|
||
ע גרברגכ אט5רנ
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:50 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ימגעסכנהבסמכנהגבס
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:51 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fbudfbsbfvodvbufvbsiouvbuisaobvuisOBVOA
סוקיף לנצח! (הייתי חייבת, סליחה) -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
הארי פוטר
האתר והפורומים · מדיה · הספרים · הדמויות · הסרטים · השחקנים · שונות מחובר כ: סופר זארינה · התנתק 1,750 חרמשים לוח הבקרה האישי · 0 ינשופים ותנשמות פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד מממנים נשף אנשי השנה 2021 HPortal - פורטל הארי פוטר -> מחלקת החינוך -> נשף אנשי השנה 2021 חוקי הפורום חדשות הנשף: דיווח ראשוני: סוהרסנים פשטו על רחבת הריקודים ופצחו בריקוד טנגו סוער ❄ מסתמן כי הרמיוני גייחח הועברה בטעות למחלקת המסתורין יחד עם מטוממ. המעריץ הסודי שלה בתגובה: אני בכלל לא סודי, כולם יודעים שאני מעריץ אותה. קפיצה לעמוד (16) « ראשון ... 14 15 [16] קפיצה לעמוד V ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זה פרסם נושא חדש 🧚🏻♀️התור לשירותים! Alex_Rain פורסם ב: היום ב-19:37 צטט הודעה Just belive you can be who you want to be ~ sencerily, me ***** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 3022 חרמשים: 16514 מגדר:female משתמש מספר: 73261 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 03.09.2020 בהנמחלוטאגכהנמצ -------------------- 💜Alex🧡She/Her💛IDKHow💚Beta💙Hey Craig❤️ User Posted Image Sheesh, I'm not that crazy Jinx --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Wolves פורסם ב: היום ב-19:38 צטט הודעה קוסם מתחיל **** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 1593 חרמשים: 4194 מגדר:female משתמש מספר: 81792 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 27.09.2021 ע כ ו67נר -------------------- הזאבים מגיעים אליכם אאווווווווווווווווו (זקוקה לחרמשים באופן דחוף, אם אתם יכולים לתת לי אז...) אאוווווווווווווווווווווווווווווו ותזכרו לא לנטוש פאנפיקים, אחרת אני ארצח אתכם אאוווווווווווווווווווווווווווווו 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺 פרסמתי פרק חדש לפיק שלי, נפגשים 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺 בקרו בפיק שלי, סיפור הקוואמים הישנים []ארטמיס[] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] זאבונת [] שומרת הערים האבודות [] סוקיף/ קיפוסטר [] לילה [] תיכנסו לפיקים שלי, אאווווווווו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top קוראת וכותבת,הארי פוטר פורסם ב: היום ב-19:38 צטט הודעה קוסם מצטיין ******* פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 12272 חרמשים: 20537 מגדר:female משתמש מספר: 75841 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 12.04.2021 1234567890-ohhh.gif'קראטוןםפ]שדגכעיחלךף,זסבהנמצתץ. -------------------- גברת ג' המסתורית יותר מידי 🌵 12 ב-22.2.2022 🌵 אוכל,פשוט אוכל 🌵 מאיה כבר לא גנבה לי את הגיף 🌵 יותר מידי שרשורים יש כבר פרק שני, למה אתם מחכים? User Posted Image אני אכן משוגעת, האם זה אומר שזו אשמתי? לא כל שעות השינה הללו בטוח יקלקלו לי משהו במוח -אני בתור דראקו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Alex_Rain פורסם ב: היום ב-19:38 צטט הודעה Just belive you can be who you want to be ~ sencerily, me ***** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 3022 חרמשים: 16514 מגדר:female משתמש מספר: 73261 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 03.09.2020 וארק'דגכעיחלך -------------------- 💜Alex🧡She/Her💛IDKHow💚Beta💙Hey Craig❤️ User Posted Image Sheesh, I'm not that crazy Jinx --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Kokofoko פורסם ב: היום ב-19:38 צטט הודעה סקיב * פרטי משתמש קבוצה: צוות תוכן הודעות: 105 חרמשים: 7192 מגדר:male משתמש מספר: 81777 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 23.09.2021 נו כבררררר אני חייב לשירותיםםםם זוזווווו -------------------- "אלה הבחירות שלנו שקובעות מי אנחנו, יותר מאשר היכולות שלנו." User Posted Image User Posted Image --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top 2 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים) 2 משתמשים: סופר זארינה, Wolves « הבא הכי ישן | נשף אנשי השנה 2021 | הבא הכי חדש » אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (16) « ראשון ... 14 15 [16] קפיצה לעמוד V הגב לנושא זה תגובה מהירה פרסם נושא חדש תגובה מהירה הצג את עמוד הסמיילים המיידים | אפשר סמיילים | אפשר חתימה - נשף אנשי השנה 2021 מממנים ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית 28233 26542 39203 12850 פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2021 - 2007 קופי פייסט -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
חיעכגבהיחל
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:54 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
֫ע
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:55 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ךןחיטטט85קצו
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
א רגא נ6טעאכ67עטכאה4
|
|
|
||
םן6רקגהנמחלם9876ארגבהנמ
|
|
|
||
נננ5ג47נ5
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |