![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (32) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:19 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הזה שליייייייייייי -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:20 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אללה מלא הודעות נוביותתת
-------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןן
קדימה לעקוף! -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט תרשמו ועל תסתכלו על הודעות קודמות!
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אללה לתקוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
או לעקוף זה גם אפשרות -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:21 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו ממש על אותו קו איתם! -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
ל תסכלו עליי אבל אין לי מושג על מה אתם מדברים...
-------------------- [ALIGN=Center]יולי || 11 || שומרת הערים האבודות || סוקיף || ארץ האגדות || DND || כרמן סנדייגו || משרשרת || שלחו ינשוף בואו והצטרפו אל משפחת האלפים! קראו את פאנפיקיי: פרסבת' בהוגוורטס החיים של הוגו וויזלי היכולת החדשה והמסוכנת המכשפה האלפית אחרי-פאפניק שה״ה User Posted Image תודה ל-Carmen Sandiego שעיצבה לי את החתימה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Hawkeye פורסם ב: היום ב-20:05 צטט הודעה טרול ** פרטי משתמש קבוצה: גריפינדור הודעות: 218 חרמשים: 2436 מגדר:female משתמש מספר: 75219 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 07.02.2021 אחד לא נחמדים לי -------------------- נעמה || 15 || חיות || ספרים User Posted Image --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top ג'יני 337 פורסם ב: היום ב-20:06 צטט הודעה קוסם מתחיל **** פרטי משתמש קבוצה: גריפינדור הודעות: 2892 חרמשים: 35396 מגדר:female משתמש מספר: 73118 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 16.08.2020 אופס סליחה אם הייתי לא נחמדה -------------------- אם לא תלחצו כאן, כנראה שלעולם לא תדעו מה יש כאן http://yo-yoo.co.il/eggs/click.php?eid=131829 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top נתנאלי המתונאל פורסם ב: היום ב-20:06 צטט הודעה i think i know... O, no, i do not ****** פרטי משתמש קבוצה: רייבנקלו הודעות: 7117 חרמשים: 25753 מגדר:male משתמש מספר: 75038 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 26.01.2021 גם לי כל החיים שלי אבל לומדים לחיות עם זה אבל יש משהו שאני יכול לעזור בו? -------------------- אור לבן כבר נעלם נתנאל 🤮 11 🤮 המעון של מיס פרגרין לילדים משונים 🤮 טניס שולחן, לא פינג פונג, אנשים!!! 🤮 סס״שניק בלב ובנשמה 🤮 Pink panther User Posted Image מעצב חתימות בחינם :> אם אף פעם לא תכנסו לכאן, לעולם לא תדעו מה יש כאן. אז כדאי לכם. פורום סס''ש מחכה לכם/ן עם אתגר שבועי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top כינוי בעברית פורסם ב: היום ב-20:06 צטט הודעה Foxes are just cat software running on dog hardware ****** פרטי משתמש קבוצה: הנהלת האתר הודעות: 6855 חרמשים: 2146994259 מגדר:male משתמש מספר: 33527 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 12.06.2011 שמעתי שכאן השולחן הכי שווה -------------------- לורם איפסום דולור • תעשו את הסימן או שתקבלו מכות • טוב לעוף בעד עצמנו • התלחששויות Morning! today's forcast calls for blue skies Sun is shinin' in the sky There ain't a cloud in sight It's stopped rainin' everybody's in the play And don't you know It's a beautiful new day, hey hey --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top קוראת וכותבת,הארי פוטר פורסם ב: היום ב-20:06 צטט הודעה קוסם מצטיין ******* פרטי משתמש קבוצה: הפלפאף הודעות: 12309 חרמשים: 20574 מגדר:female משתמש מספר: 75841 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 12.04.2021 אוקיי חזרתי בסטייל! אנחנו מטורפים בואו נישאר! -------------------- גברת ג' המסתורית יותר מידי 🌵 12 ב-22.2.2022 🌵 אוכל,פשוט אוכל 🌵 מאיה כבר לא גנבה לי את הגיף 🌵 יותר מידי שרשורים יש כבר פרק שני, למה אתם מחכים? User Posted Image אני אכן משוגעת, האם זה אומר שזו אשמתי? לא כל שעות השינה הללו בטוח יקלקלו לי משהו במוח -אני בתור דראקו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Snuuy פורסם ב: היום ב-20:06 צטט הודעה You found me in a constellation ************ פרטי משתמש קבוצה: הנהלת הפורומים הודעות: 38006 חרמשים: 2147374098 מגדר:male משתמש מספר: 62302 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 05.05.2017 אני באתי סתם להשוויץ. -------------------- "I've made peace with the fact that I'm a lowly, stupid, insignificant human who can't do anything right." - Nagito Komaeda BLACK LIVES MATTER|LOVE IS LOVE ian is here! he/him Danganronpa|League of Legends|OMORI|Keeper of the Lost Cities|I'll Give You the Sun User Posted Image User Posted Image --------- הארי פוטר - Hportal.co.il מיני פרופיל Top Hawkeye פורסם ב: היום ב-20:06 צטט הודעה טרול ** פרטי משתמש קבוצה: גריפינדור הודעות: 218 חרמשים: 2436 מגדר:female משתמש מספר: 75219 חפצי המשתמש: צפה תאריך הצטרפות: 07.02.2021 QUOTE (ג'יני 337 @ Jan 8 2022, 19:06 PM) אופס סליחה אם הייתי לא נחמדה מהה לאלא התכוונתי שולחן אחד -------------------- נעמה || 15 || חיות || ספרים User Posted Image -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין כזה שולחן -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
לעתקוףףףףףףףףףףףףףףףף
-------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
לחסל את שולחן אחדדדדדדדדדדדדדדד
-------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:22 PM
|
||
סליחה הייתי חייבת
-------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תתחילו....לתקוףףףףףףףףףףףףףףף!!!!
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
מיאוווו
|
|
|
||||
קלטתם? זה לעקוף ולתקוף ביחד -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
לגמרי, זמן לעשות את זההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |