![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 19:57 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב נראה לי שאזוז חזרה ללמוד ואולי אחזור מאוחר יותר
איזה מוזר להיות פה >< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 19:58 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגמרי
לימודים חשוב לימודים מאוד חשוב.. מה שמזכיר לי אני צריכה לשפר פסיכומטרי דחוף אבל קודם עבודה יותר חשוב -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 19:59 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאמינה בך, U CAN DO ITT
יש לי עבודת מחקר לסיים על מעבדת שדה שהייתה לי ועוד איזה שלוש הגשות ועוד חודש מבחנים, שמישהו יהרוג אותי וזהו :{ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 19:59 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח לעזור
כאילו הציון שלי מעולה ואילו מאוד ... אבל הוא לא מספיק טוב בשבילי כי אני לא רוצה ללמוד בישראל -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:00 PM
|
||
שלום כפרות
אני מנסה לקחת ג'חנון בלי לחטוף כוויה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:01 PM
|
||
יודעת שהפעם הראשונה שלי לג׳חנון הייתה אי שם ב2019?
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:02 PM
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה קיבלת בפסיכומטרי? -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:03 PM
|
||
732
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:04 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה זה יפה עם בגרויות סבבה אמור להספיק למרבית הדברים בישראל. מה את רוצה ללמוד?
-------------------- הוזלי
|
|
|
||||
בוכהההה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אמור להספיק? אמרתי כבר שאני לא רוצה ללמוד פה אז מה זה משנה
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:05 PM
|
||
אני אומר בכללי, מה את רוצה ללמוד ואיפה? או לפחות מה הכיוון כרגע
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:08 PM
|
||
![]() מוגל |
נשף !!
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:10 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:10 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |