![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 2 3 [4] 5 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:01 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שמגיע לי לקבל נובעת השנה כי אני כל כך נובעת שאני לא קולטת שלא באמת אמורים להסביר פה דברים אלא רק לכתוב הודעות נוביות. תודו, זה כל כך נובייייי
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:02 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני משקיען ואני יכול לנהל את הפורום הזה יש לי למא קעונות אם תרצו אני יישלח לכם בפרתי
ואני מצחיק!!!11 ואן לי שגיאות כתיב -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:06 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גיייייייייייח
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:07 PM
|
||
אני אוהב את הפורטל
וחרמשים -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:08 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת הארי פוטר.
הוא כזה חתיךךךךך -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:10 PM
|
||
נוב מטריד: מי אתה????.??.
איפה אתה גר??? אני: פונה להנהלה הנוב: מתחיל להספים -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:14 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה חרמושים? איח יוצרים חטימה?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:14 PM
|
||||
פעילות/חרמש השנה[/B איך משיגים חרמשים? ![]() האם הארי השיג חרמושים? ![]() [COLOR=yellow]רגע מה בפעילות אתם צריכים להסביר איך להשיג חרמשים! או כמו שמאיר אמר פעם:
טוב, הו לא באמט אמר את זה אבל אני כן [SIZE=7][COLOR=green]מה אם תופס?[B] הנה טופס Code [B]שם וכינוי איך משיגים חרמשיםםםםם[/] [B]הערות/הקודים לא עובדים באתר./ איך נוטשים פאנפיק? ![]() ![]() ![]() -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:16 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודעת אם מגיע לי להיות נובית השנה, אבל אני בהחלט נובית.
אני פתחתי בעבר משתמש עם שם כמעט זהה למשתמש שלי - שגם הוא עם מספרים כי חשבתי שהאתר הוא משהו דומה למיקמק כשנרשמתי - ויצרתי עוד משתמש רק כי יצאתי בסלית'רין במיון ורציתי להיות רייבנקלו. בפעם היחידה שהתחברתי לטריוויה צ'אט עשיתי את זה דרך הפלאפון, ולא הבנתי למה כולם עונים יותר מהר ממני. זה הביך אותי משום מה והפסקתי להתחבר. הצפתי פאנפיקים של משתמשים רנדומליים בספויילרים לגבי הפאנדומים שלהם, והתגובות שלי היו בסגנון "מצטערת, אבל זהו טבע האדם. חעחע אני כזאת מרושעת." פתחתי סקר אחד ללא אישור בפורום מוזיקה - הסקר היה על דמויות מהספרים שמתו - ואחרי שנעלו לי אותו פחדתי לפתוח אשכולות חדשים בכל פורום כלשהו, כדי שחלילה - (חלילה!) - לא ינעלו לי גם אותו. בלי סיבה הספמתי ברחבי הפורומים עם המשתמש השני שלי (זה היה בכוונה אבל בלי הרבה סיבות, ונראה לי שאני צריכה להתנצל כי.. ספאם.) החתימה שלי הייתה פעם "למה אני לא מצליחה לעצב חתימה?", וזה כי לא ידעתי שהעיצוב לא עובד דרך הפלאפון, ואפילו לא ניסיתי במחשב. קראתי לפאנפיקים "פקניקים". במשך תקופה קצרה אחרי שנרשמתי, המקום היחיד בו היית פעילה היה מועדון רייבנקלו בסיור הוירטואלי. אני לא יודעת אם אני ראויה להיות נובית השנה, אבל הייתי ונשארתי נובית, לא משנה מה:/ -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:34 PM
|
||
כשאני נוב במערכת הדו-קרב: אישור והתקף! לא. אישור והתקף! לא. דורו - אישור - *שם משתמש כלשהוא - אישור - :לא מצליח להגיע בזמן לכפתור ההתקף כי כל הזמן תוקפים אותי:
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:39 PM
|
||||
הקפצה הקפצה הופה הופה טרלהלהלה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:40 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מא זה נוב
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:48 PM
|
||||
איזה עידוד לא סתםקוראים לך עדי -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:49 PM
|
||
אנטולי קירילנקו הוא דמות מושלמת יותר מכוכבה שביט המעפנה
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:52 PM
|
||
מה עושים פה
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |