![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:00 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אני שיכור משוקו המדבר הצחיח היה חם ויבש, אבל משתמש הנשף ופיית הנשפים נאלצו להמשיך במסעם לעבר מפתח הנשף. "מתקלפות לי הכנפיים מיובש," התלוננה הפיה. "מתקלפים לי הזוכים מיובש," הלין משתמש הנשף. נראה היה שדבר לא יוכל להרוות את צמאונם, עד שלפתע הם ראו קנקן שוקו עומד לו באמצע השביל! "קנקן שוקו? מה זה עושה כאן בשם בעלים השנה?" התפלצה פיית הנשפים. "אה, למי אכפת?" משתמש הנשף מיהר לומר, "העיקר שיש כאן קנקן שוקו קר צלול ומרענן שכנראה נשאר כאן מאז נשף 2015, והקנקן הזה הולך להציל אותנו מהתייבשות!" "מה? מה עשה קנקן שוקו בנשף של 2015?" תהתה פיית הנשפים. "אה, רק כל מי ששתה ממנו השתכר, לא משהו נורא מדי," ענה הנשף וקירב את הקנקן לפיו. "נשף, לא! עצור! אל תשתה!" הפיה עופפה לעברו, "אנחנו אתר לילדים ונוער! אסור לעודד שתיית משקאות אלכוהוליים ומשכרים!" "מה? למה?" נעלב הנשף והניח בעדינות את הקנקן על אדמת המדבר הצחיחה. "כי..." החלה פיית הנשפים לענות, אבל אז התייאשה ופנתה אליי שאפתח פעילות. אז שלום, מעריצי נשף! בתור חובבי נשף מושבעים שמכירים את כל הנשפים שהיו בנשפאנדום, אתם בוודאי זוכרים שבנשף של 2015, בסעיף של ההערות בטפסי הפעילויות, משום מה היה כתוב תמיד "אני שיכור משוקו". אני עצמי לא הייתי בהנהלה ב2015 כך שאין לי מושג מה משתמש הנשף שם להם בשוקו באותה שנה, אך נראה שאותו קנקן שוקו מקורי מ2015 הגיע לממלכת הנשפים האבודים! כולנו מכירים את החסרונות של המשקאות האלכוהוליים וכולנו מבינים ששכרות מביאה הרס, אך כנראה שמשתמש הנשף לא יודע את זה, וזה בדיוק הזמן להסביר לו למה! איך נעשה את זה? נסביר לו בעזרת הדבר היקר ביותר לליבו ולליבנו – הפורטל. כלומר, נסביר לו איך, כשאתם שיכורים לא עלינו, תוכלו להרוס בטעות את הפורטל. או איך הנהלותי שיכור יכול להרוס את הפורטל. או איך אפילו משתמש הנשף עצמו יכול להרוס את הפורטל! וזכרו: כמה שיותר מפחיד, כך זה יהיה יותר אפקטיבי. פיית הטפסים הביאה טופס מיוחד להשתתפות בפעילות הזאת:
🧚🏼♀️מלבד הצלת הפורטל והצלת משתמש הנשף, פיית התגמולים תחלק 120 חרמשים או 5 נקודות בית לכל משתתף בפעילות! תודה לפיית התגמולים, ונקווה שלא נגיע לפעילויות גרועות יותר בהן התגמול יגיע ל420 חרמשים. מהרו! משתמש הנשף עומד להיות שיכור משוקו! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:02 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שםכינוי: יובל
מי השתכר/ה: אני איך השיכור/ה יהרוס את הפורטל: מקריס את האתר במימים תגמול: חרמשים הערות/הארות/אני פיכח משוקו: לו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:03 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: לילה, זאבונת
מי השכתר: נשף איך השיכור יהרוס את הפורטל: ז יגרום לכל הדמויות שנמצאות לנשף, המשתמשים שלהם והפיקים והכל יימחק לעד תגמול: חרמשים הערות\הארות\אני פיקח משוקו: -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שםכינוי:נטע בצד
מי השתכר/ה: נשף איך השיכור/ה יהרוס את הפורטל:איך נשף יהרוס את הפורטל? הוא יכריז שלא יהיו יותר נשפים ואז ינעל את כל האשכולות שמעידים דאי פעם היה תגמול: חרמשים או נקודות בית (אבל איזה בית? בעלי תפקידים, תגידו לנו!!)חרמשים הערות/הארות/אני פיכח משוקו: -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שםכינוי: שלומצי המבצדבצדת
מי השתכר/ה: שלומצי העיזה הסלב איך השיכור/ה יהרוס את הפורטל: לשלומצי יש צבא מעריצים כה גדול, שכאשר היא משתכרת היא מצווה על כולם להחריב אותו עם ספאם כי היא מושית תגמול: חרמשים הערות/הארות/אני פיכח משוקו: אני עיזה סלב -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מוגל |
שםכינוי: סיגדי ?
מי השתכר/ה: ירינידל איך השיכור/ה יהרוס את הפורטל: בהשפעת האלכוהול הוא יחריב את כל הפורומים ויעיף את כולם מהתפקידים ויהרוס את האבק שנשאר מהאתר הזה אחרי כל שנות הייאוש האחרונות שלו וישמיד את הפורטל סופית ויהפוך אותו לצפון קוריאה. תגמול: נקודות הערות/הארות/אני פיכח משוקו: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שםכינוי: גם שם וגם כינוי??? שיראל
מי השתכר/ה: ירין! איך השיכור/ה יהרוס את הפורטל: הוא ייתן באן לכולם בטעות מכוונת ואז לא יהיה אתר והוא יקרוס מעצמו תגמול: נב הערות/הארות/אני פיכח משוקו: או שיכור ממשהו אחר 0_0 נשבע שלא קראתי את התגובה מעלי 😂 הודעה זו נערכה ע"י חתול רחוב ב Jan 8 2022, 21:04 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שםכינוי: רוני, Princess of Fanfics
מי השתכר/ה: אני למרבה הצער. איך השיכור/ה יהרוס את הפורטל: אני עלולה להיכנס למערכת הפאנפיקים ולמחוק את כל הפאנפיקים אחד אחד. אולי יהיה לי קשה לעשות את זה בתור שיכורה אבל יכול להיות שהאלכוהול גם יגביר אצלי את הנחישות, אז תרחיקו אותו ממני... תגמול: חרמשים! מאתיים חרמשים על כל פאנפיק שאני אמחק... הערות/הארות/אני פיכח משוקו: אוי לא. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שםכינוי: טליה, בצד
מי השתכר/ה: אנייייייי! איך השיכור/ה יהרוס את הפורטל: אני אפרסם מלאמלאמלא ספאם אבל לפני זה אני אחטוף את כל ההנהלה וזה כדי שלא יאכפו את הספאם (המדהים) שלי, אחרי שהספאמתי בלי לקבל אף אזהרה אני אמחק את כל הבצלצלים ואחליף אותם באימוג'ים, ואחרי כל זה אני אסגור את הפורטל לתמיד! תגמול: חרמשים הערות/הארות/אני פיכח משוקו: -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:04 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שלא שמתי לב שזה היה כתוב לול
שםכינוי: נעםבצד מי השתכר/ה: משתמש הנשף איך השיכור/ה יהרוס את הפורטל: פשוט יפתח מלא ספאם, לא יעשה את עבודתו טוב וישנה את הפרופיל שלו והחתימה והכללל לשוקו!! תגמול: רייבנ הערות/הארות/אני פיכח משוקו: -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:05 PM
|
||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
שםכינוי: אלידע + kokofoko
מי השתכר/ה: משתמש הנשף איך השיכור/ה יהרוס את הפורטל: ימציא לנו סיפור על איך הוא איבד את מפתח הנשף שלו בזמן שהמפתח היה עליו כל הזמן. תגמול: פנקו את בית רייבנקלו בנקודות בית שוקו לא משפיע ע-*גרעפס* עליי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שםכינוי: מר קוסם
מי השתכר/ה: הבעלים של הפורטל איך השיכור/ה יהרוס את הפורטל: הוא יימחק בטעות את הפורטל ויכניס את כולם לבאן לנצח תגמול: חרמשים הערות/הארות/אני פיכח משוקו: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שםכינוי: סופיתינוקת
מי השתכר/ה: סופי עזבו את זה שאני בת 11 איך השיכור/ה יהרוס את הפורטל: יספים את הפורטל תגמול: חרמשים הערות/הארות/אני פיכח משוקו: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שםכינוי: גברת ג' המסתורית, בצד
מי השתכר/ה: הודיה(אליס7777) ומאיה(כרייטיב ניקניים) איך השיכור/ה יהרוס את הפורטל: הן שתיהן יהיו הספאמריות הכי גדולות בכל העולם! הודיה לא תפסיק לשתות שוקו ומאיה תרשום ספאם בכל מקום, משרשורים מלפני שנים שננטשו ועד לעמודי הספאמרים עצמם, מהמקומות הכי ישנים ועלובים ועד לקבוצת הסנובים ששתיהן בה או בפרום השאלות. תגמול: חרמשים הערות/הארות/אני פיכח משוקו: אני פיקחית תמיד -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:06 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE שםכינוי: ג'יני מי השתכר/ה: ההנהלה איך השיכור/ה יהרוס את הפורטל: תחליט שבא לה להעביר עוד פורומים למחלקת המסתורין. ואז תמחק את כל הפורומים. ואת האנפיקים. ואת מערכת הדו קרב והסיור הווירטואלי. והוגסמיד. תגמול: חרמשים [B][COLOR=skyblue]הערות/ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |