![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:31 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
B]שם וכינוי:[/B] קמה, לין סונג
השם והכינוי של בן או בת הזוג שלי: מאיה, קריאייטיב ניקניימ תגמול: יש להוסיף גם בית במידת הצורך חרמשיםםם הערות/הארות/נשפאנדום: -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:34 PM
|
||
![]() All I ever wanted was the world |
שם וכינוי: אבדרה קדברה יא בוצדמים
השם והכינוי של בן או בת הזוג שלי: evil תגמול: הערות/הארות/נשפאנדום: אמן לא תצליחו למצוא את המפתח ![]() -------------------- הלורד וולדמורט - לצחצח שיניים זה כל כך 1684 - רגיש לגורי חתולים אבל זה סוד - מלך המסיבות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:34 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אלכס, Alex_Rain
השם והכינוי של בן או בת הזוג שלי: Black Widow, אבירומי 3>>> תגמול: חרמשים הערות/הארות/נשפאנדום: -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:35 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אבישג Black Widow
השם והכינוי של בן או בת הזוג שלי: אלכס333>, Alex_Rain תגמול: חרמשיםםםם הערות/הארות/נשפאנדום: -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:38 PM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי: evil, הרשעים
השם והכינוי של בן או בת הזוג שלי: Lord Voldemort, וולדי תגמול: נקודות בית :) הערות/הארות/נשפאנדום: די נו וולדי הם השקיעו בפעילות תהיה נחמד כמותנו (סתם הוציאו לנו שם רע. תאהבו אותנו) -------------------- חבורת הרשעים - כי אם מישהו ישתלט על העולם, אנחנו הרשעים המתאימים לדאוג שהוא לא יפשל! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:41 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: קמה, לין סונג
השם והכינוי של בן או בת הזוג שלי: מאיה, creative nickname תגמול: יש להוסיף גם בית במידת הצורך חרמשים הערות/הארות/נשפאנדום: -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:52 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: שירה+The Books Singer
השם והכינוי של בן או בת הזוג שלי:ליאו+נוב ותיק תגמול: חרמשים הערות/הארות/נשפאנדום: -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:53 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי:ליאו נוב ותיק
השם והכינוי של בן או בת הזוג שלי:שירה, The Books Singer תגמול: חרמשים הערות/הארות/נשפאנדום:וואי זה צריך להיות פאנדום הפאנדום המתחלף זל -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 22:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ג'יני השם והכינוי של בן או בת הזוג שלי: Hawkeye תגמול: חרמשיםםםםם הערות/הארות/נשפאנדום: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 22:05 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נעמה, הוקאיי
השם והכינוי של בן או בת הזוג שלי: ג'יני 337 תגמול: חרמשים הערות/הארות/נשפאנדום: נשפאנדוםםםםםםםםםםםםם -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 22:22 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נשףףףף
השם והכינוי של בן או בת הזוג שלי: רייבנקלואי השנה, משתמש השנה, ובכללי האיש שהפעיל אותי מאחורי הקלעים – רינג תגמול: אין צורך בתגמול. שרינג יבחר הערות/הארות/נשפאנדום: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 22:23 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רינגוש רינג למועצה
השם והכינוי של בן או בת הזוג שלי: הלם אני עם נשףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!! תגמול: יואו חרמשים וכל הכבוד באמת לכולם שעמלו ועבדוווווווווו הערות/הארות/נשפאנדום: נשפאנדום!!!!!!!! -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |