![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 22:56 PM
|
||
![]() מוגל |
בטח אתה סתם מחזר
הורס לי עוד עדכון ומתעצבן עושה לי בלגן, מגלגל בום בום בום אייץ' פלאנט אל תהיה כזה שמחפש מקף גבוה בוא עזוב ת'פורומים כי אין כבר מה לסגור כאן לבן אפור ורוד משנה להם פה את הצבע הוא מרחיק את פומיקי כמו איזה סופרנובה איך אתה אוהב לעצבן כזה הורס מה שבא לך זורק אותי לקקה כמה שאתה מגלגל את זה אפילו לא בדיחה קבל חיקוי שלך ריילי אולי תעלי את העדכון ריילי אולי תמסגרי את התמונה ריילי אולי תקטיני את התמונה יואו ריילי מספיק עם הצבעים בבקשה ריילי אולי תעלי את העדכון ריילי אולי תמסגרי את התמונה ריילי אולי תקטיני את התמונה יואו ריילי מספיק עם הצבעים בבקשה אז תגיד לי כבר מה אתה רוצה נמאס לי לציית מספיק להתעצבן ולנשוף לי בחזה את הלוגו והזה שעכשיו אני אעיף לעזאזל והפרצוף שלך יהיה כל כך שווה את זה איך אתה אוהב לעצבן כזה הורס מה שבא לך זורק אותי לקקה כמה שאתה מגלגל את זה אפילו לא בדיחה קבל חיקוי שלך ריילי אולי תעלי את העדכון ריילי אולי תמסגרי את התמונה ריילי אולי תקטיני את התמונה יואו ריילי מספיק עם הצבעים בבקשה אז די לחפור לי כבר, די כבר לעצבן יש לי עוד מחזור (אוף), לא רוצה יותר (לא רוצה יותר) אני גם אחראית, די להרוס לי לא צריכה שתערוך לי כל פעם מחדש ריילי אולי תעלי את העדכון ריילי אולי תמסגרי את התמונה ריילי אולי תקטיני את התמונה יואו ריילי מספיק עם הצבעים בבקשה ריילי אולי תעלי את העדכון ריילי אולי תמסגרי את התמונה ריילי אולי תקטיני את התמונה יואו ריילי- תעלה את העדכון בעצמך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |