האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור סדרה||אני עם קיילי\Team Kaylie
פורסם ב: Jan 9 2022, 16:18 PM
צטט הודעה

קוסם סטודנט מעולה

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 6810
מגדר:female
משתמש מספר: 75841
חפצי המשתמש: צפה

אני עם קיילי\Team Kaylie

User Posted Image

🎬 שם הסדרה: Team Kaylie
🎬 ז'אנר: קומדיית מצבים
🎬 במאי: בוב קוהר
🎬 שחקנים: בריאנה סאלאז(קיילי קונראד), קאי קלהון(ריי ריי), אלי סמוהי(צ'ואי), אליזה פריור(ולריה), אליסון פרננדז(אמבר), סימרה ג'קסון(ג'קי).
🎬 שפה: אנגלית
🎬 תאריכי הפרק הראשון והאחרון: פרק ראשון: 23 בספטמבר 2019; פרק אחרון: 3 בפברואר 2020.
🎬 אורך ממוצע לפרק: 30 דקות.
🎬 ערוץ שידור: יש את הסדרה בנטפליקס.
🎬 מספר עונות ומספר פרקים: יש שלושה חלקים שהם בעצם שלוש עונות; יש 20 פרקים.

תקציר
קיילי קונרד, נערה עשירה ומפורסמת, מסתבכת עם החוק.
בהוראת בית המשפט היא נאלצת לוותר על תהילתה ככוכבת רשת ולהפוך למדריכת חוגי סיור.

הדמויות

קיילי קונרד- קיילי היא נערה בת 19. היא כוכבת רשת מפורסמת שמככבת בתוכנית טלוויזיה עם המשפחה העשירה שלה. יש לה שיער ארוך חום וגלי יפהפה ועור שזוף וחלק. היא אומנם חיה את חייה שמפורסמת בעלת תוכנית ריאלטי אבל היא נחמה וטובת לב.

אמבר- אמבר היא נערה בת 13. היא אוהבת לטייל בטבע ומנהיגת מועדון והטבע בחטיבת הבניים פיקו. יש לא עור שחום ושיער שחור חלק ועבה. אמא שלה נפרטה ולכן אמבר מנסה להיות בכל זמנה הפנוי בטבע, כי זה היה הדבר האהוב ביותר על אמה. היא נחמדה למרות שהיא יחסית אכזרית.

ג'קי- ג'קי היא נערה בת 13. היא ה''חנונית'' בין החבורה, היא עושה להם את השיעורים וגם עושה לכמה את השיעורים מידי פעם, כמו כל סדרה רגילה עם "חנונית". היא משתתפת במועדון הטבע בחטיבת הביניים פיקו. יש לה שיער מתולתל ושחור, משקפיים אדומות ועור שחום, היא גבוהה.

ולריה- ולריה היא נערה בת 13. היא נחשבת לילדה המוזרה והמפחידה. היא מכשפה ובמהלך הסדרה מנסה לעשות כישופים ולא תמיד עם הצלחה מסחררת. במון פעמים יוצא לה בטעות כל מיני דברים מפחידים כמו גופות שהיא סחבה או צנצנות עיניים ואוזניים. היא משתתפת במועדון הטבע של חטיבת הבניים פיקו. יש לה עור בהיר מאוד ושיער גלי וחום עם תוספות שיער כחולות ולרוב היא לבושה בבגדים שחורים וכהים.

צ'ואי- צ'ואי הוא נער בן 13. הוא שווה לכל הסתיגמות הרעות על הבנים, הוא מסריח ודוחה במיוחד בגלל הכריכים העבשים שהוא אוכל או כדור המסטיקים הגדול שהוא אוכל בפרק הראשון. הוא קצת טיפש ומאוהב באמבר. הוא משתתף במועדון הטבע של חטיבת הבניים פיקו. הוא שמנמן ובעל שיער מתולתל חום וגדול.

ריי ריי- ריי ריי הוא נער בן 13. הוא מתנהג קצת כמו גיי והוא כמו סטייליסט. הוא מעצב את שמלת יום ההולדת של קיילי באחד הפרקים והשמלה הייתה אהובה על כולם. הוא הצטרף לקבוצת הטבע רק בגלל שאמבר הצליחה לשכנע אותו ונשאר רק בגלל קיילי קונרד. יש לו עור חום ושיער קצת מתולתל ושחור.

חוות הדעת שלי
אוקיי, אז זו סדרה ממש חמודה ומצחיקה. הדמיות מסקרנות ואני ממש אהבתי לצפות בסדרה, אני חושבת שסיימתי את הסדרה ביומיים בערך(אני בבידוד אז לא נחשב) ואני באמת חושבת שהסדרה מושלמת, כל השחקנים היו בתיאום והסדרה מצחיקה ומהנה לצפות בה.

טריילר ותמונות!
🎬 הטריילר: אני עם קיילי-טריילר.
🎬 תמונות: https://occ-0-990-987.1.nflxso.net/dnm/api/...4LdhZ.jpg?r=eac https://occ-0-990-987.1.nflxso.net/dnm/api/...5uuYp.jpg?r=a9c https://occ-0-990-987.1.nflxso.net/dnm/api/...CgZuB.jpg?r=98c https://occ-0-990-987.1.nflxso.net/dnm/api/...pfepW.jpg?r=8a6

ממליצה מאוד! לכו תראו!
אשמח לת''ב 3>

--------------------

לא פרשתי?
User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jan 9 2022, 17:25 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 26422
משתמש מספר: 80793

סיקור ממש יפה! אני אוהב מאוד את הסדרה הזאת, היא ממש מצחיקה.
אומנם הסיקור מאוד חמוד, אבל יכולת לפרט יותר. אני לא מההנהלה אבל אני די בטוחה שלא יכניסו אותו ללינקיה ככה.
חוץ מזה, פירטת מאוד יפה על השחקנים והכל, אבל קשה לומר ככה חוות דעת.

--------------------

מאיוש
הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה

---------
פורסם ב: Jan 9 2022, 23:35 PM
צטט הודעה

Morning-Today's forecast calls for blue skies

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 499842217
משתמש מספר: 75997

החלק של השפה, ערוץ שידור, כאלה מפורט, לעומת זאת אין שום פרטים על הסדרה חוץ מזה שעלדה מסתבכת עם החוק, באמת הייתי שמחה אם היית מפרטת למה, מה קורה לה, את מי היא פוגשת, מה היא עושה..

--------------------

אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה

"?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending"

Mr. Blue Sky
please tell us why
You had to hide away for so long
?Where did we go wrong

---------
פורסם ב: Jan 26 2022, 14:07 PM
צטט הודעה

מה לא פורים היום?

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 4018
משתמש מספר: 72479

היי, סליחה על העיכוב.
שימי 💚 שהסיקור שלך לא עומד בתנאי המדריך, ולכן אני נאלצת לנעול אותו.
בנוסף, אשמח שתשימי לב להבא לדגש הבא שמופיע במדריך מכיוון שהתקציר שלך מועתק מנטפליקס- "🎬 חל איסור מוחלט לעשות העתק הדבק מויקיפדיה או מכל אתר אחר! משתמש שיעשה זו- סיקורו ינעל במידי."
מוזמנת לפנות אליי בפרטי בנוגע לתיקון הסיקור על פי המדריך :)

--------------------
אמ קיי, דארלינג ~ היא\את
User Posted Image

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025